Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

duruma göre davran tatlım,birşey diyemedim şimdi,ne de olsa yüz !
dayanabilirsen kalsın..

canım çok sağol hoşbulduk:)
valla evlendikten sonra neti bulur bulmaz senin sayfaya baktım yeni tarih var mı diye
12 ekim azcıkın uzakmış ama sabredicem ya
duacıyım sana da

sağol tatlım :)
fazla bekletmemeye gayret ederim..ne zaman regl olacaksın? ve tabi ne zaman bitecek :)))

Sevgili Aycangül
Ağustos ayında 19'unda (1. alternatif)
Eylül ayında 16'sında (1. alternatif) uygulama yaptım.
Ağustos ayından çok memnun kaldım oldukça geç ve seyrek çıktılar.Ancak Eylül ayı bende pek etkili olmadı,hemen ve aynı yoğunlukta çıktılar.
Ekim ayından itibaren lazere başlıyorum.Randevu alırken kafamdan aşağı yukarı 16sı diye hesapladım 1. alternatifi.Ama o günlerde yoğun oldukları için 20 Ekime verebildiler randevuyu.23ünde falan 2.alternatif başlar diye düşünüyorum kendimce.Acaba 2 alternatif tarihine doğru mu kaydırsam sence?Ne dersin?

aycangüülllll ekim ayı tarihlerini sabırsızlıkla bekliyoruumm
diğerlerine hiç uyamadım hep regl öncesine geldi çünkü((
umarım yakın bi tarih olur yeni bittim çünkü

bu ay kıllarım çok çabuk çıktı.aycangül zaten bu ayın çok etkili olmadığını söylemişti.yine en iyi etkiyi bikini bölgesinde gördüm .kıllar çabuk çıktı ama bariz şekilde inceldiler.sanki tüy gibi çıkıyor.ama malesef bacaklarımda çok fazla bir fark göremiyorum.gerçi bir iki hafta sonra etkiler daha iyi belli olur.

doğru tahmin :13:
23 üne al randevunu canım:)

aycangüülllll ekim ayı tarihlerini sabırsızlıkla bekliyoruumm
diğerlerine hiç uyamadım hep regl öncesine geldi çünkü((
umarım yakın bi tarih olur yeni bittim çünkü
nerelerdesin :)
10 gün daha bekle canım.
bugün yarın veriyorum net tarihleri zaten..

evet canım bu ay malesef pek bizden yana değildi.olsun geçen 11 aya teşekkür ediyoruz:)
bikini de ki sonuca sevindim.biliyorum o duyguyu:) bu ay bende de aynen öyle oldu.
bir de genellikle tüm vücutta aynı etkiyi göremiyoruz zaten.ama gördüğümüz bölgeler için de teşekkür ediyoruz:)

aycangülüm mesaj kutun dolu haber vereyim dedim

sağol canım:)
biriki tane sildim alel acele..mesajını aldım ama hemen öncesinde bir mesaj göndermiştim.on dakika bekletmeyip buraya yazayım dedim.sana dönüşüm ancak sabaha karşı olabilecek galiba

slm kızlar nasılsınız.
yorum yapmasamda ara ara takip ediyrm bu ayda yaptım epimi tam tarihinde ekimi bekliyrm büyük bir sabırla :)
son iki aydır çok değişiklikler göremiyorum ama genel durum önceki duruma göre hayli iyi
aycangül emeğini nasıl öderiz senin herşey için teşekkür ederim

rica ederim :)
dün aklımdan geçtin:)

arkadaşlar ekim ayı epilasyon tarihlerini verdim..güle güle kullanın:)
en yüksek faydayı görmenizi diliyorum..

hemen her ay saat verdiğim arkadaşlar buraya hangi alternatifi kullanabileceğini yazarsa saat vereceğim.
tabi birkaç kişiye verebileceğim için en kısa zamanda bildirmeniz gerekiyor !!!

emeğine sağlık aycangülüm...................

yeni keşfettim bu başlığı. merakla ekim ayı tarihlerini bekliyordum uygulamaya geçmek için. bu ay kesin deneyeceğim. teşekkürler aycangul.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…