Merhaba bayanlar...
Ağdada kırılma sorununa karşı nemlendirici kullandığınızı okumuştum.Bu yöntem işe yarıyor mu?Ben kırık durumuyla yeni tanışıyorum maalesef.Ağda yapıyorum ilk gün bebek gibi pürüzsüz diye seviniyorum 3.-4. gün tüm sevincim kursağımda kalıyor.2. alternatif tarihine kadar bu tüyler ağdayla alınacak boyuta da gelmez epilatörle alsam olur mu sizce?Siz 2. alternatifte ne yapıyorsunuz?
Bende okuyorum uzun süredir ama deneyemedim. lazere gidicem acaba bu tarihlerde lazer randevusu alsak daha erken etkisini gösterir mi diye düşündüm :) sizce ?
kızzlaaar acil cevap ben lasere gidiyrm en son 15 gün önce gttim ve 1. altarnetife bile denk gelmiş dğildi .şimdi bu tarihlere denk gelsin istyrum ama daha lsere gtmeme 15 gün daha var.1 aydan 1 aya gidyrum artk. bn 3. bölgedeyim yarın en etkili gnmüş yarın gtsem lasere bide gece yaptramam açık olmaz çünkü ayrca yüzüm için gidyrum ama sdece şu anda bir parmak boğumunuzu düşünün o kadr yer çıktı sdece ve tüyümsü.gtmiş olsamtüyleri görmedğii için acaba boşuna mı gtmiş olurum. zten tüyler çok klın olmadğı için zor görüyo uğraştırıo sizce napmalıyım ????
:44:
ekle canım ,eylül 12 den sonra gidersin.ve ilk sayfaya eklediğim açıklamayı oku 25 eylülle ilgili.
ne mutlu sana prensesim :)
lazer konusunda da üzülme bence.herşeyde vardır bir hayır:)
daha önce gitseydin benim gibi biriktirdiğin paralar boşa gidebilirdi.şimdi en doğru tarihlerde gideceksin :)
hatta paranı biriktirince haber et sana özel bir çalışma yapalım ki daha az parayla hallet bu işi
selam arkadaşlar, 500 sayfayı okumak çok zor, hem kafa karışıyor hem de zamanımız çok yok. nasıl yapılacağı ne gibi etkilerinin olduğu yani bilmemiz gerekenleri madde madde yazarsanız bizde faydalanmış oluruz.
bu sayfaları okudukça deşarj oluyorum resmenhepimizin derdi ve de dermanı ortak olunca (tüyler ve aycangül ) sizi kendime çok yakın hissediyorum.
bu arada bu site içinde üye adı değişimi yapılabiliyor mu ?
o önemli günlerde iğneli epilasyon yaptırsak daha etkili olur mu? ve sonrasında 3 gün boyunca limon sürsek?.
Ayyy saatler açıklanmış... cok önemli değil demişsin aycanımgülüm ama ben yine de nasıl yetiştireceksem yetiştirmeye çalışacağım 50 dk içinde...bacaklar ve kollar hallolur da +bikini yetmez o kadarcık zaman sanırım :44: neyse artık nasılsa tüy alma zamanı
teşekkür ederiz bidenemiiizz
eyvah eyvah! 50 dk...napalım atom karınca gibi seriye bağlarız artık
pazar günü bursaya gidicez çoluk çocuk,inş o saate kadar döneriz yakınız gerçi ama yol hali belli olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?