Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

14 eylül çarşamba reglim bitti...17 eylül cumartesi 21:00 ile 23:00 arasında bütünnnn tüyleri yok ettim daha çıkan bir yerler yok,eğer kalanlar çıkarsa 2.alternatifte olnları da alıcam...ama ben bugüne kadar hep epilasyon aleti kullandım her bölge için,yanlış yaptım galiba,çok mu önemli ağdayla yapmak...

bu arada kollar ve parmak üstleri dahil her tüyü yokedicem derken bıyıklarımı unutmuşum

şifa olsun tatlım..
ağda tabi ki epilasyon aletlerinden daha iyi.ama zaman zaman (özellikle yaz aylarında) bende kullanmak zorunda kalıyorum.
bıyıklarda 25 ine artık :))

aycangül, allah razı olsun senden, rabbim ne muradın varsa versin inş. ilk günden beri takip ediyorum suana kadar hiç kaçırmadan epilasyonumu yaptım. senin sayende annemin koltuk altı tüyleri yok denecek kadar azaldı.benim de tüylerim inceldi. ayrıca yalnızca ben değil komşular, akrabalar bu günlerde epilasyon yapıyor.onlarda çok faydasını gördüklerini söylüyorlar.rabbim emeklerinin karşılıksız bırakmazsın sevgiler

:13: benim de tüylerim azalmaya başladıııı :13:

:13:

AMİN canım :)

ne mutlu bana :)
sana,annene,akrabalarına ve komşularına benden de kucak dolusu sevgiler

ben fransadan katiliyorum ve o gunlerin yani sizin soylediginiz gunlerde bizde epilation yaparsak tuylerimiz azalirmi?
tesekkurler

siz de fransa ve türkiye arasındaki saat farkını gözönünde bulundurak yapacaksınız.
Yani verilen saatler türkiye saatiyle, o saatte fransada saat kaçsa siz ozaman yapacaksınız..

ben fransadan katiliyorum ve o gunlerin yani sizin soylediginiz gunlerde bizde epilation yaparsak tuylerimiz azalirmi?
tesekkurler

paytağın da dediği gibi saat farkını dikkate alarak uygulayabilirsin..
bu konu için üye olduğun hissine kapıldım :) hoşgeldin canım :)

bugün sevgilim gitti üniversiteye ben de o üzüntüyle gittim ağdacıya valla hiç acı falan da duymadım ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum

çok enteresan valla teşekkürler.zaten çok tüyüm kılım yok bu yöntemle hiç kalmaz inşallahhhhh

noluur pazar olsun artık, gerçi bilmiyorum ki benim bölge pazaara mı denk gelecek ama bacaklarım neyse de koltukaltım cok rahatsız ediyor yaa
zaten bikini de neredeyse hiç kalmadı diyebilirim,nasıl oldu anlamadım ama açıkça söylemek gerekirse üst kısımlarda hiç çıkmıyor gibi bişey tek tük, aşağı taraf da o kadar az ki... jilet kullanan biri için bu sanki mucize gibi...
ve beni de düzene soktun ya aycangülüm, eline jilet alıp hah tamam oldu dedikten 2 gün sonra sinir krizleri geçirmeme son verdin ya, bitanesin yahuuu

paytağın da dediği gibi saat farkını dikkate alarak uygulayabilirsin..
bu konu için üye olduğun hissine kapıldım :) hoşgeldin canım :)

hosbulduk evet tam tahmin ettiginiz gibi bu kunu beni cok ilgilendirdi. ve uye olamadan edemedim bende deniniyecem insallah cok etkili olur.
yaptiginiz calismalar benim cok etkiledi Allah devamini getirsin insallah Allah gonlunuze gore versin

tebrik ederim canım :)
özellikle daha önce jilet kullandığını göz önünde bulundurursak hakikaten mucize aldığın bu sonuç

hosbulduk evet tam tahmin ettiginiz gibi bu kunu beni cok ilgilendirdi. ve uye olamadan edemedim bende deniniyecem insallah cok etkili olur.
yaptiginiz calismalar benim cok etkiledi Allah devamini getirsin insallah Allah gonlunuze gore versin

AMİN,inşallah :)
faydası olacaktır mutlaka..
şimdiye kadar faydasını görmeyen bir arkadaşımız olmadı sanırım.tabi bazı aylardaki tek seferlik başarısızlıkları saymazsak.ve deneyip bırakan arkadaşları.
ben bile kendi üzerimde yararlı,zararlı birçok şeyi denememe rağmen fayda gördüm.
inşallah sende göreceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…