inşallah canım.
aslında bu çok eski bir bilgi.ama sadece dolunaydan sonra alınması gerekir şeklinde bir bilgi idi.
bu noktaya getiren benim iki yıldır devam eden çalışmalarım.daha da iyisi için çalışmalarıma devam ediyorum.
değişiklik denemez aslında,süre biraz kısaldı.
hem benim araştırmamam katkı sağlamak hem de sizin menfaatiniz için.
diyelim ki çok iyi bir sonuç aldınız.istediğim bu bilgileri verirseniz aldığınız zamanla ilgili inceleme yapma şansım(ve şansınız) oluyor.böylece ertesi ay yine aynı zaman dilimini aynı kişi için hesaplayıp verebiliyorum.
değişiklik denemez aslında,süre biraz kısaldı.
hem benim araştırmamam katkı sağlamak hem de sizin menfaatiniz için.
diyelim ki çok iyi bir sonuç aldınız.istediğim bu bilgileri verirseniz aldığınız zamanla ilgili inceleme yapma şansım(ve şansınız) oluyor.böylece ertesi ay yine aynı zaman dilimini aynı kişi için hesaplayıp verebiliyorum.
aslında şunu merak ettim aycangül'cüm hani sürede değişiklik olmuş ya. yani değişen ne oldu hani gökyüzünde ay'da evren de falan böyle değişiklik olmuş ta ona göre bizim tarih belirleniyor gibi geliyor bana.
hatta senin bu tarihleri hesaplarken dakikalarca gökyüzüne bakıp; böyle bizim göremediğimiz bir şeyler görüyormuşcasına hesaplar yaptığını düşünüyorum:44::44::44:
çok mu cahilim
Yarın sadece bacak koltuk altı almıyoruz değil mi?
Ben komple baştan aşağı yapacağım diye saç sakal birbirine karıştım da ondan.
üzüntümü nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum şu an..
çok sevindim canım.not aldımı diye sormuyorum korkudan.
sen 1.alternatifi kullanacaksın mecburen.yoksa eylül ortasına kadar tüylü gezmen gerekir.
yok canım :))
süredeki değişiklik benim dikkatsizliğimden kaynaklandı.arada yeniayı ve dolayısıyla büyüyen faza geçtiğimizi unuttum.
şimdi sen aramıza yeni katıldığın için bunu anlamayacağını düşündüm ve yazmadım.şimdi bile detaylı yazmadım ama topiğin eski ve sıkı takipçileri anladı değişikliğin nedenini.
hesaplamalar tahmin ettiğinkadar romantik değil :)
kağıt üzerinde ve karmaşık..
ama bu gökyüzüne bakmıyorum anlamına gelmiyor.hele geçen akşam ayın bir fotoğrafını çektik arkadaşla,görmen lazım.
ay'la yaşıyorum yani..
aycangül 19 u adetimin son günü. Boy abdestimi 19 unda alıcam. Epilasyona 19 unda başlasam olurmu? Yoksa 2. Alternatifımı kullanmalym? İlk defa denıyecegm bu yöntemi cok heycanlıyım . Sımdıden tesekkur ederım.
19 undan başlayabilirsin canım.saat 16:37 den sonra.yada 20 sini bekle için rahat etsin.
adetliyken yapılmıyor mu,ben bugün regl oldum da yarım epilasyon yapmayı düşünüyordum
arkadaşlar ben yine bi hata yapmışım.:96:
19 ağustos sabahı 05.00 ten itibaren değil 16.37 den itibaren yapabiliyorsunuz epilasyonunuzu.
umarım yarın da bakarsınız topiğe.
ilk sayfayı düzenledim tekrardan.
bu ayki dikkatsizliğim için bağışlayın lütfen
ay hadi yaa ben de kuaförümden randevu almıştımmm
19 ağustos sabahı 05.00 ten itibaren değil 16.37 den itibaren yapabiliyorsunuz epilasyonunuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?