arkadaşlar 2. alternatif tarihte değişiklik !!! yeniden kontrol etmenizi rica ediyorum !!!
acaba neden değişiklik oldu???:44::44:
aycangül sana bişi sormak istiyorum. sen : epilasyonu aldığınız bölgeleri saatine göre not edin ; bunları sonra isteyeceğim sizden demiştin.
acaba ne işe yarayacak. merak ettim??
canım aycangül,hani ablamada söyledim yöntemi demiştimya 15temmuzda yapmıştı,2.alternatifide söylemiştim ama yapmamış neyse daha dün gittiğimde aklıma geldi ,sordum yaptınmı ogündsen sonra diye ve şok şok şok yapmamış,ve bacakları harikaa çok seyrek vede inceler inanamadı oda çok mutluu,onun regl 1inde başlıyormuş,her iki alternatifide kullanabilirsin demiştim ama yapmamış 1 ay geçmiş ve hala çok ii durumda bacakları bilgineee,o buraya girmez hiç bide bana sorar oldu orda yokmu batık tüyler için çözüm diyetabi söyleyiverdim
tatlım ablanın aldığı notları bana gönderebilirsin hemen.
Yorumları okudumda nerdeyse deneyen herkeste işe yaramış çok ilginç bişey.Nası bulundu acaba?
Ben de bu cumartesi veya pazar başlayıp mucizeyi görcem inşallah:))
Yorumları okudumda nerdeyse deneyen herkeste işe yaramış çok ilginç bişey.Nası bulundu acaba?
Ben de bu cumartesi veya pazar başlayıp mucizeyi görcem inşallah:))
böyle bir konuyla ilk defa karşılaşıyorum fakat garip bir şekilde işe yarayacağı düşüncesindeyim hele ki bir yorumda kuaförün arkadaşn birine bu yöntemi kimseye söyleme dediğini gördükten sonra:), bu ay ilk defa 28inde başlicam inşallah faydasını görürüm
bu arada bir sorum olacaktı. Acaba işlemi yaptığımız saat önemli mi, hani hangi bölgeyi hangi saatte yaptıınızı not alın demişsinizya? Mesela bu ay saat 11de yaptıysam bir dahaki ayda aynı saate mi denk getirmeliyim? Sevgiler..
aycangül
25 inde falan regl olucam
eylülün 1 inde falan bitecek
sence hangi trihi kullanmalıyım?
benim tarihler uymadığı için uygulayamadım ama ablam uyguluyor iki aydır
mükemmel bir fark var
çok ilginç bişry grçekten
veremem çünkü not etmeyi unutmuş heycandan ,ama bu ay unutmamasını söyledim inş.ozamanda işe yarar görcez:82:
merhaba aycangül ben de ilk defa bu yöntemi denicem ayın 19unu bekliyoum. saatten bahsetmişssin belki çok kez soruldu kusura bakma lütfen....mesala ayın 19unda bacaklarımı almaya başladığım saati mi yazıcam ben 19.30 gibi...
geçen ay 2. alternatifin ilk gününde yapmıştım
saat olarak bilmiyorum ama öğleden sonraydı
ve hiç yaramadı biliyor musun aycangül
hemen çıktılar hatta bacaklarım filan felaket orman gibiler şu anda :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?