Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bende adet gunumu bekliyorum 19u adetli gecicek...
bugun dolunaymi ? adet öncesi alinabiliyormu??
28 agustos almayi dusunuyorum ben..
evet canım 28 ağustos en uygun zaman senin için
yarın ben de alıcam kızlar. ardından limon mu sürmeli yoksa tuz mu yoksa her ikisi de mi?

sen niye bugün alıcanı söyledinki yanlışayın19unda başlıyor bu ay epilasyon günü,niye dengesizlik yaptın işe yaramaz ki ama,bugün alırsan yapmaaaa

canım ben bugün alıcam diye derken ayın 19 unu kastettim aslında ama eksik yazmışım .. benim de adet dönemim yaklaşıyo ama almam da lazım kararsız kaldım şimdi

farmasiye tüm gönlümle katılıyorum

farmasiye tüm gönlümle katılıyorum

böyle düşüneceğinizden hiç kuşkum yoktu zaten :)
güzel yürekli arkadaşlarım,hepinizi çok seviyorum :)

farmasi o altınlar da gözüme takılmadı değil hani, altının fırladığı şu dönemde bu resmi koyman manidar :))))

Aycangül şunun şurasında ayın 19una beş gün kaldı ama ben süperim hala.Bir kere tüylerimde ciddi bir azalma var.Çıkanlar daha zayıf çıktı orası da kesin.Bir de aşırı uzamadılar.Verdiğin zaman içinde üç değişik saatte tüylerimi almıştım,ilk başlarda sadece ayın 23ünde aldığım tüylerde güzel belirtiler var sanmıştım ama şimdi bakıyorumda hepsinde aynı şekilde.Nerdeyse bir ay olacak alalı ama bu halimle bile kendimi tüylü ve tüylerimden rahatsız hissetmiyorum.Çok mutluyum biliyormusun çünkü tüylerimden çok sıkılmıştım artık.Bu ay kesinlikle aldığım saatleri yazacağım ama verdiğin tarihlerde ne saat alırsam alayım benim tüyler bana veda edecek gibi hissediyorum.Buna yürekten inanıyorum en başından beri.Her şey için teşekkürler tatlım :13:

Ve sınavların meselesine gelince.Tatlım önceliğin kendi hayatındır her zaman.Biz yıllarıdr tüylerimizle yaşıyoruz biraz daha yaşarsak ölmeyiz ama sen sakın bizler için sınavlarını ihmal etme.Umarım çok güzel geçer ve hepsini verirsin.Başarılar diliyorum sana

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım:)
bu ay kendi tüylerimi bile düşünemiyorum zaten.çok gerildim.
inşallah hissettiğin gibi biterler :)
akşam mı gündüzmü almıştın bilmiyorum ama yine aynı şekilde yapmaya çalış.aynı saati yakalamaşansını arttırmış olursun.

slm :) sınavlarında basarılar cnm bende 19unu bekliyorum büyük ihtimal ozaman alamıyacagım ama o gün lysler acıklanacak umarım hersey gönlümüzce olur senin için de benim ve benim gibi bekleyenler içinde sevgiyle kal :)

aycangülcüğüm birikim topiğinde yazıyorum çoğunlukla oraya uygun olsun diye koymuştum profilime o altınları

hayırlı haberler alırsın inşallah canım :)
Allah tüm öğrencilerin yardımcısı olsun ..

aycangülcüğüm birikim topiğinde yazıyorum çoğunlukla oraya uygun olsun diye koymuştum profilime o altınları

ohhh biriktir biriktir :)
borç isteyecek birileri olsun etrafımda (allah göstermesin tabi )

Sınavında başarılar Aycangül ..
umarım çok iyi sonuçlar alırsın ..

Uzun pantolon ve kollu t-shirt giyiyorum kaç gündür
3 gün daha dayanacağım,dayanmam lâzım,,,Dayannn yüreğim dayannnnn :)

aycan gecen ay verdiğin tarihte kolllarımı aldım şimdi çok seyrek ara ara boşluklar var işe yaradı keske daha önce görseydim burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…