Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

çok az kaldı canım 27 sine.
bence gerek yok..yine de sen bilirsin tabi..

canım aklını karıştırmak istemem ama

30.05.2011 tarihinde st: 19.45 te

bayacaklarımı almıştım.özellikle sol bacağımda çok belirgin ve büyük boşluklar var çıkar diye daha önce yazmamıştım ama diğer çıkan tüyler baya uzadı ama orda tık yok sağ bacağımı da aynı zaman diliminde aldım onda da boşluklar vardı ama onlar çıkmaya başladı.kaş ve bıyıklarımı da aynı saat diliminde aldırmıştım.ama st: 19.10 da kaş ve bıyık ta aldırdım kaşlarda değişiklik yok ama bıyıklarımda azalma var.

evet çıkanlar çok hızlı büyüdüler ve ince çıktı.

31.05.2011 tarihinde st: 23.00 koltuk altımı almıştım sadece incelme var.

ilk önce yazmayacaktım kafan karışır diye çünkü herkes çok hızlı çıktığını yazıyorlardı daha önce de verdiğin tarihlerden en etkili olanı bende şubat ayında olmuştu o zmn saatler yoktu bende not almamıştım ama bir müddet sonra tekrar çıkmışlardı.bu sefer sol bacağımdaki boşluk olan bölgelerde çıkmaya çalışan kıl kökü bile yok çok şaşırdım bu zamana kadar çoktan çıkardı her zaman

ben 30 mayıs tarrhlerinde almıştım ama 29 yada 31 mayısda olblr emin değilim bacaklarımda bi değişim oldu mu bilmiyorum ndediğim gibi neremi ne zman aldıgımı da hatrlamıyorum kaşlarım ormandan da öte bişey olmuştu çok sert çıkmışlardı ama elimin üstüne şuan baktım yarısındanda az belki ondanda az kalmış parmaklarımın üstündede vardı ya yarısı yok yada daha ince çıktıkları için öle hissediyorum ama ne zaman aldıgımı hatrlamıyorum. elimin üstünü aldığımda kolumuda alıverseydim keşke ama söylenilen saat dilimini geçerdim uff öle bi saate yine denk gelmek istyorummmm ya uf tatilede gitcem 1 temmzda kaşlarım gibi erkenden çıkarsa yanarım biterim ama elimin üstü gibi hem geç hemde seyrek çıkarsa süper ötesi olur

bacakların için çok sevindim canım :)
önce sağ bacağını mı aldın,merak ettim..

çok özür dilerim....
10 dk sürmüştür belki daha ondan emin değilim...

bacağımın sadece alt tarafını aldım kısa sürdü .

19:10 da

kuaförde kaş ve bıyk aldırdım eve geldim sallana sallana baktım zamanım var hemen ağdayı ısıttım giriştim.ağda yapmaya 19.55 civarı elerimi yıkadım hemen not aldım unuturum diye

senide bloomberght'deki dragons'dene çıkaralım yatırım al yavrum nede olsa yakında çalışan sayını arttırmak zorunda kalıcaksın site açınca çoook daha fazla kızçe toplancak etrafına hatta üye olmayanlar sitenin forumunda sadece belli syfları görebilsin ki üye sayında artsın,belki yakında bazı güzellik salonlarıyla anlaşıp indirim bile yaptırabilirsn üyelere valla güzel fikir sevdm bende bol şans tatlım,inş çabuk ulaşırsın hedeflerine

amin canım:)
ne güzel fikirler bunlar :))
gerçekleşen herşey bir zamanlar sadece hayaldi değil mi..
hadi inşallahh:)

amin canım:)
ne güzel fikirler bunlar :))
gerçekleşen herşey bir zamanlar sadece hayaldi değil mi..
hadi inşallahh:)

inşallah bizlerin de tüylerimizden sonsuza kadar kurtulabilme hayalimiz çok kısa bir zaman dilimi içerisinde gerçek olur

Son düzenleme:
samsundan ben varım ama bu ay uyamadım tarihe, almak zorundaydım ama bundan sonraki aylarda samsundan ben denek olabilirm :)))

Aycangül bana 2. tarihide gönderir misin cnm (İzmir),o tarihte sadece koltuk altımı alcam malum yaz mevsimindeyiz.Şimdiden tşkler cnm

bu ayı sabırsızlıkla bekliyorum. çünkü 1 aydır sürekli epilasyon zorunda kaldım ve sanki çabalarım boşa gitmiş gibi geliyor. umarım en az zararla atlatmışımdır.

2. bölge için saat alabiirmiyim lütfen,
ayrıca aycan sadece deneklerdenmi geri dönüş alıyorsun bilmiyorum ama yinede yazayım dedim, 16 haziranda saat 11:30-12:30 gibi sırasıyla kaş,bıyık,bikini,göbek aldırmıştım kaşlar çıktı ama diğer bölgelerde hala bişey yok, bikinide tek tük çıkmışlar ama onların kökten alınanlar değilde kırılanlar olduğunu düşünüyorum, denek değildim ama tesadüfende olsa saati tutturdum gibi geliyor yoksa bunu söylemek için daha erken mi? bu 3. ayım ilk yaptığımdaki saati bir türlü hatırlayamıyorum akşam üstüydü ama o zamanda bayaa geç çıkmıştı görünen o ki buseferde öyle olacak...

canım daha erken..inşallah sonuç güzel olur:)
bu arad önümüzdeki ay denemek istediğim saat dilimine rastlamış :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…