şu durumdayken bile kendi siten olsa ziyaretçilerin olur fazlasıyla eminim
internetten ücretli kahve falı bakılırken
tüylerin azalması için sadece belli saat dilimlerinde epilasyon yapılması gerektiğini duyanlar meraktan da olsa denerler
ki sen anladığım kadarıyla bi kaç seansta kökten çözüm yapabilmekten söz ediyosun reklamını yaparım her türlü :82:
kk da topic topic gezip aycangülün konusuna bakın diyorum site açsan kapı kapı gezerim heralde
kolay gelsin canım istediğim her şey hayırlısıyla olacak inşallah bu kadar dua boşa gidiyo olamaz
kesinlikle katılıyorum barrocum;aycangülün yaptığı şey birçok kişinin imdadına koşacak.düşünsene insanlar bunun için ne paralar döküyor.lazermiş,iğneli epilasyonmuş...bunu duyanlar hücum edecekler siteye.her şeyin doğalı kullanılmaya başlarken bizim yöntem ilaç olacak herkesebizler de daha fazla insana ulaşmak için elimizden geleni yapacağız.o günleri iple çekiyor olacağız aycangülcüm :)
Allah'ım sen aycangül'e yardeım et.çalışmalarında kolaylıklar ver
.ya benim de öyle oldu neden ki. :26: ben bi öncekini regl öncesi yapmama rağmen bu kadar canım yanmamıştıAycangül'üm 16 haziran 23.28-00.13 genital bölgemi, 17 haziran: 21.15-21.59 bacak ve koltuk altımı aldım. bu sefer diğerlerinden daha çok acıdı ama nedense acıya dayanıklıyımdır ama bu sefer zor sabrettim
.etkisi ister olsun ister olmasın ben de duacınım aycangül... sen olması isteğiyle, o inançla hareket edip burda onca insana cevap veriyosun, tek tek mesajlar gönderip olması için, hepimizin faydalanbilmesi için çaba gösteriyosun ya... allah emeğini boşa çıkarmaz inşallah...kesinlikle katılıyorum barrocum;aycangülün yaptığı şey birçok kişinin imdadına koşacak.düşünsene insanlar bunun için ne paralar döküyor.lazermiş,iğneli epilasyonmuş...bunu duyanlar hücum edecekler siteye.her şeyin doğalı kullanılmaya başlarken bizim yöntem ilaç olacak herkesebizler de daha fazla insana ulaşmak için elimizden geleni yapacağız.o günleri iple çekiyor olacağız aycangülcüm. :)Allah'ım sen aycangül'e yardeım et.çalışmalarında kolaylıklar ver
şu durumdayken bile kendi siten olsa ziyaretçilerin olur fazlasıyla eminim
internetten ücretli kahve falı bakılırken
tüylerin azalması için sadece belli saat dilimlerinde epilasyon yapılması gerektiğini duyanlar meraktan da olsa denerler
ki sen anladığım kadarıyla bi kaç seansta kökten çözüm yapabilmekten söz ediyosun reklamını yaparım her türlü :82:
kk da topic topic gezip aycangülün konusuna bakın diyorum site açsan kapı kapı gezerim heralde
kolay gelsin canım istediğim her şey hayırlısıyla olacak inşallah bu kadar dua boşa gidiyo olamaz
şekerim,ben düşünce gücüne çok inanıyorum.burda o kadar çok kişinin duasını alıyorsun ki bu,büyük bir sinerji olarak sana dönercektir.inşallah aradığın doğru saatle hem bizlere hem de kendine faydalı olacaksın :)
her mesajımın peşine dua da ekleyeyim :)
Allahım sen aycangül'e yardımcı ol.çalışmalarında kolaylık ver
kesinlikle katılıyorum barrocum;aycangülün yaptığı şey birçok kişinin imdadına koşacak.düşünsene insanlar bunun için ne paralar döküyor.lazermiş,iğneli epilasyonmuş...bunu duyanlar hücum edecekler siteye.her şeyin doğalı kullanılmaya başlarken bizim yöntem ilaç olacak herkesebizler de daha fazla insana ulaşmak için elimizden geleni yapacağız.o günleri iple çekiyor olacağız aycangülcüm :)
Allah'ım sen aycangül'e yardeım et.çalışmalarında kolaylıklar ver
.ya benim de öyle oldu neden ki. :26: ben bi öncekini regl öncesi yapmama rağmen bu kadar canım yanmamıştıhem de bu defa pek bişey de yoktu ama bitiremedim acıdan bikaç kişi gördüm. bu dafa tarihin bu etkisi de olmuş olabilir mi ki acaba :44:
.etkisi ister olsun ister olmasın ben de duacınım aycangül... sen olması isteğiyle, o inançla hareket edip burda onca insana cevap veriyosun, tek tek mesajlar gönderip olması için, hepimizin faydalanbilmesi için çaba gösteriyosun ya... allah emeğini boşa çıkarmaz inşallah...
ayy seni unutmuşum canım :)
amin,inşallah..
bu ay acı konusu benimde dikkatimi çekti.ancak ilginçtir,bacaklarımda hiç acı hisetmedim..arkadaşımda hissetmemiş..özel bölgede ise böyle rahat değildim,annemde aynı şeyi söyledi..
kol altı hakkında fikrim yok çünkü almıyorum..
iğneli epilasyondan sonra 10-15 tane bir şey kalmıştı..o da bu yöntemle azaldı..son oohhkol altımda hiç kalmadı..sağdan da 3 tane aldım yanılmıyorsam:)
aycangüülllllll 2. tarih için saat hesapladıysan ve hesapladıklarının arasında istanbul da varsa bana da gönderebilir misin rica etsem
AMİİİNNNN
kızlar süpersiniz,desteğiniz bana çok iyi geliyor inanın..ne yorgunluk kalıyor ne başka bir şey..
allah sizleri de benim etrafımdan eksik etmesin!
allahın izni ile her şey çok güzel olacak,çok az kaldı :)
bunda dualarınızın da payı çok büyük..seviyorum hepinizi..
var tabi :)
gönderiyorum hemen :)
aycangül ne tatlısın yaa.maşaallah.herkese yardım etmeye çalışıyorsun.herkesi cevaplamaya çalışıyorsun
Sanırım bu yöntem ince tüüylerde daha etkili oluyor. Kollarım ve bacaklarımın üst kısmı epey azaldı diyebilirim. Özellikle kollarımdaki tüyleri tarihe göre sadece BİR kez almama rağmen kumral tüylerim sarı ayva tüyü kıvamına geldiler.
Bacaklarımın üstünde de yer yer boşluklar var, yalnız, bacaklarımın altından hala çekmekteyim. :44:
26 sında da çıkanları alıcam gene. Umarım etkili olur git gide.
Öyle bi tarih bulsan ki aycangül, hepimiz yolunmuz kaza dönüversek bi günde.
nerdeeeeee diyesim geldi de demicem
belli mi olur
kollarını hangi tarihte almıştın canım..bu ay değildir herhalde,daha çok erken çıkmaları için..
Aycangül merhaba bende uygulamak istiyorum ama "26 Haziran günü 1.00" cumartesini pazara bağlayan gece 1.00 mi oluyor yoksa pazarı pazartesine bağlayan gece mi ?
Bu ay ikinci kez deniycem bu yöntemi..
Geçen ay tarih uysun diye adetten önce yaptım sadece içim rahat ettiama henüz bi faydasını göremedim.
Hatta tüylerim daha çabuk ve daha sert çıktılar.
Ben önceden de tüylerimi adetten sonra ağdayla alırdım. Azalma olmasa bile baya bi incelme var.
Bu yöntemle hepsinin kökünü kurutmak istiyorum.
Aycangül sana çok çok teşekkür ediyorum bu emeğin için ve bizle bu değerli sırrını paylaştığın için.
Sonuçta kendi tüylerini bitirip kimseye söylemeye de bilirdin dimi.
Ben geçen ay gün ve saat olarak tam saatini tutturmuştum ama bu ay saatleri vermemişsin.
Senden rica etsem İzmir'in saatleri sende hazırda varsa bana özelden gönderebilir misin? :26:
Allah sana sabır versin Aycangülcüm site kurmak istiyomuşsun dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?