Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kayınvaliden kaç yaşındaki acaba

deneğe bak deneğe !!!
Madem regl olcaktın niye 2.alternatif tarihleri beklemedinde dün gece ağda yaptın
Pek sanmam ama olan olmuş artık..

kız ben doğum yapalı 9 ay oldu.......emziriyorum..daha doğru düzgün regl olmuyorum..hatta geçen korkudan test bile yaptım.....tarihi meçhul..geldi bugünü buldu....2 aydır yoktu ortalarda...:97:

farklı bir yöntem ama uygulanabilir :)
bedava nasılsa

Vallahi kızlar hepiniz ayrı bi alemsiniz yaBazen çok gülüyorum size,bize,hepimizeHadi bakalım ben de 2 saat sonra yolucam

aycangulcüm bugün kollarımı bu saat dilimlerinde almaya çalıştım (12.21 13.33) amaaaa yarım saat kadar uzadı işim tam 13.33 de bitiremedim yani bişey olur mu acaba:26:

aşkolsun o denek benmi oluyorum?

yok sen değilsin :) o kendini bilir:)

Vallahi kızlar hepiniz ayrı bi alemsiniz yaBazen çok gülüyorum size,bize,hepimizeHadi bakalım ben de 2 saat sonra yolucam

aycangulcüm bugün kollarımı bu saat dilimlerinde almaya çalıştım (12.21 13.33) amaaaa yarım saat kadar uzadı işim tam 13.33 de bitiremedim yani bişey olur mu acaba:26:

son yarım saatte aldığın yer böyle olur.. neyse bakalım ne olacak sonuç. not etmeyi unutma bunları..

bırakıp diğer saat diliminde devam etmeliydin..

bak benim sağ alt bacağım tertemiz şu anda:)))
pıyıklarda temiz,kaşlarıda aldım kısmen,derine girmeden etrafını şöyle..yanlış birşey yaparım çıkmaz orası diye şekline dokunmadım yani..
özel bölgede kısmen temiz.. kısacıklardı,tutamadım eldivenle,dçok oyaladı beni..
diğer kısımlar aynen şöyle
onlarada birazdan devam edeceğim..saati bekliyorum

Son düzenleme:
kız ben doğum yapalı 9 ay oldu.......emziriyorum..daha doğru düzgün regl olmuyorum..hatta geçen korkudan test bile yaptım.....tarihi meçhul..geldi bugünü buldu....2 aydır yoktu ortalarda...:97:

Zaten bikini bölgesi,bacakların yüzde 80i,yüzüm duruyor....

bu mesajları görmemişim :)

ııııııımmmmm :44: neyse affettim,tamam..
hata yapmayın artık..öbür ay parayla veririm tarihleri,ona göre

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi gördüm bu konuyuu noluyoo burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benimde takmış oldugum tüylerimm var napıyosunuz siz bakim burda nasıl kurtuluyosunuz birisi banada anlatsın lütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…