ben de bugün alacağım inş. bide kayınvalidem tüylerini alırken'' tövbe estağfur tövbe'' diyerek al demişti bana o hep öyle alırmış ve şimdi vücudunda tek tük var kaşlarında ki fazlalıklarda artık çıkmıyor ben aklıma geldikçe böyle alıyorum
kayınvaliden kaç yaşındaki acaba
çok mu yaşlı geldi
23
zannımca 47 civarında
deneğe bak deneğe !!!
Madem regl olcaktın niye 2.alternatif tarihleri beklemedinde dün gece ağda yaptın
Pek sanmam ama olan olmuş artık..
ben yaşla birlikte bitmiştir tüyler demiştim ama öyle değilmiş valla ilginç :44:
denesekmi ki
ben de bugün alacağım inş. bide kayınvalidem tüylerini alırken'' tövbe estağfur tövbe'' diyerek al demişti bana o hep öyle alırmış ve şimdi vücudunda tek tük var kaşlarında ki fazlalıklarda artık çıkmıyor ben aklıma geldikçe böyle alıyorum
benim denek yan çizmeye kalktıda...hallettim merak etme :)
sınav konusunu hiç açma
farklı bir yöntem ama uygulanabilir :)
bedava nasılsa
aşkolsun o denek benmi oluyorum?
Vallahi kızlar hepiniz ayrı bi alemsiniz yaBazen çok gülüyorum size,bize,hepimize Hadi bakalım ben de 2 saat sonra yolucam
aycangulcüm bugün kollarımı bu saat dilimlerinde almaya çalıştım (12.21 13.33) amaaaa yarım saat kadar uzadı işim tam 13.33 de bitiremedim yani bişey olur mu acaba:26:
kız ben doğum yapalı 9 ay oldu.......emziriyorum..daha doğru düzgün regl olmuyorum..hatta geçen korkudan test bile yaptım.....tarihi meçhul..geldi bugünü buldu....2 aydır yoktu ortalarda... :97:
Zaten bikini bölgesi,bacakların yüzde 80i,yüzüm duruyor....
meraba aycangül ben afyondayım 2. bölgemi 3. bölgemi geçerli benim için bilgi verebilirmisin...
3. bölge tabiki..niye anlayamadın ki..harita büyümüyormu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?