- Emoji Skoru
- 1.779
- Puanlar
- 773
ne güzel bir haber oldu bu..akşamdan beri aklıma takıldı arkadaşların durumu..
mantıklı bir neden bulamıyorum ama..bu öntemin erken ya da olduğundan fazla çıkarmasına imkan yok.
bunu kesinlikle biliyorum.mutlaka altında başka bir neden vardır..
ben yukarıda yazmıştım kollarla ilgili tecrübemi..bu yöntemle yeniden başlayacağım ama sürekliliği sağlamam gerekiyor.bu yüzden yaz başı kötü bir zaman olur benim için..yaz sonunda başlamak daha mantıklı geliyor bana.böylece aksatmadan yapar ve yaza kadar hazır olurum..zaten azalmaları yeterli,bitmesine gerek yok..
ocakta aldıkların şubatta tek tük çıktığına göre bu durumun kol bölgesi olmasıyla ilgisi yok.
kişisel bir durum desem,hormonal vs desem,diğer bölgelerinde sorun olmamış.hakikaten ilginç bir durum..
drydry,sevimsiz,
kuyuya bir taş attınız,çıkartamıyorum :)
bende kollarımdakiler yaza kadar azalsın diye alıyorum alıyorum olmuyor olmuyor
diğer yerlerimde daha tık yok hiç bişey çıkmadı ama kollarımdakiler 2mm- 3mm arasında boyları değişiyor. seyrelmede olmuyor. 3 keredir uyguluyorum bu yöntemi. ilk denememde limon tuz dan kaynaklandı dedim 2. denememde kırıldılar dedim bu sefer bi şans daha vereceğim dedim kremlendim kırılmasın diye yine olmadı. geçen senelerde ağdayla aldırdığımda bu kadar çabuk çıkmazdı ondan şaşırıyorum ben. bide diğer bölgelerde bu yöntemin faydasını görürken kolumda ters tepmesi beni sinir ediyor. yaz geliyor keşke etkili olsaydı.
kollarımda ki tüylerin sıklığında bi değişme yok ama sanki azıcık incelmişler gibi bakalım ilerleyen günlerde uzayınca daha belli olur incelip incelmedikleri.
bi daha ki tarihde belki kollarımı ağdayla aldırmaya giderim ama benim kollarım hassas olduğundan mahvediyorlar kollarımı özellikle iç kısımlarını kan oturtuyorlar mos mor oluyor kollarım üst ince derisi soyuluyo kırmızı kırmızı izler oluyo falan ondan ağda dan korktuğumdan makinayla alıyorum. ağdayla aldırdığımda yazın başında 1 kere aldırırdım yaz sonuna kadar idare ederdi. gözümü karartıp morlukları göze alıp belki giderim bu sefer ağdaya. inşallah incelme azalma olur da gerek kalmaz ağdaya gitmeme.
Merhaba aycangul :)
Bende gelismeleri bildireyim, bu ayin saati tutmamis olsada tuyleyim halen cikmadi. Deri altinda belli oluyor ama cikmakta zorlaniyolar sanirim. Bakalim ciktiklarinda tuylerin tipine insallah incelmis olarak cikacaklar yarabbim.. ilerleyen zamanlarda genis bilgi verecegim :)))
benimde elektrik kesintisiyle başım dertte..tam cevap yazıyorum uzun uzun gönderemeden pat elektirik kesiliyor..neyseki iki haftadır olmuyor..dilimi ısırayım :)
laze bizim tarihlerde mi yapıldı..
ayy bende bekliyeyim diyorum ama bu gün hep aklımdan geçti durdurdum kendimi..
yazayım gitsin
benim normalde 7-10 gün arasında tüylerim minicik gösterir kendini..hani çıkmak üzere olurlar müthiş kaşınır ya..
yarın on gün olacak..hala belirti yok..ki ertesi gün regl oldum.. bu yüzden çok beklentim yoktu açıkçası,hala yok gibi.ama çıkmadılar hala..
dün akşam birkaç tane aldım bacak ve özel bölgeden.ama onlar vardı zaten,kalmıştıda süre bitince bu haftaya bırakmıştım..
bacaklarımda çok çok ince tüyler farkettim dün gece.epilatörle almak istedim ama almadı.
cımbızın tutamayacağı kadar incelmişler :) zaten boşluklar beni son derece mutlu ediyordu,bunları görünce daha da mutlu oldum :)
ben de yüzüm hariç her yerimi makineyle alırdım, ama iki aydır ağda bandı kullanıyorum.
kollarımdaki tüyler başta kalın gibi gelmişti, ama sanki biraz cansız görünüyorlar şu an, erken çıktılar ama bakalım artık, uzadıkça daha iyi gözlemliyecem
koltuk altım da ufaktan ufaktan belirmeye başladı, sadece deri altında, bacaklarım da hala tık yok
lazere giderken bu topikten bihaberdim malesef ve tarihleri hakkında hiç bir fikrim yok şu an :/ tekrar lazere gitme vaktim geldiğinde ise -zaten maddi açıdan gidemeyecektim - burayı farkedip ağda denedim. baktım sonuç güzel ağdaya devam =)
yazdıklarını okuyunca kendim kadar sevindim valla daha da incelirler yok olurlar hepimiz yumurta gibi oluruz inşallah =)
sağol canım :)
inşallah dediğin gibi olacağız..aksatmadan devam.2012 martına kadar :) dünya kadınlar gününe rastlıyorçok manidar
Ben Antalyadayken yani lisedeydim o zaman hafta içi okul var diye hep cumartesi giderdim acaba bikaç defa özel tarihleri mi tutturdum da bacaklarım bu kadar seyrekleşti
bıdahakıı 2012 yee kadarmıı
Farkında olmadan güzel bir iş yapmışım demekki ben yani bilinçli olarak yapmasam bile yöntem işe yarıyor demek bu
şansın varmış denkgelmiş..biz aylarca haftasonuna gelmesini bekledik bu tarihlerin..
sen gittiğin dönemde denkgelmiş dmek ki..
ne var tatlım..
ömür boyu almayı kabullenmiş yaşıyorduk..
şimdi yolunu bulduk bir yıla mı nazlanıyoruz
nasrettin hocanın "99 u kabul etmem 100 olsun allahım " fıkrası geldi aklıma
haklısın ama dediğim gibi ağdayla mahvoluyor kollarımkollarını makineyle mi alıyorsun
arkadaşım aynı şekilde başladı ve sonunda öyle kötü hale geldi ki çıkanları uzamadan almak zorunda kalıyor..
inanmayacaksın ama kocasının kolları onunkinin yanında pürüzsüz.
makineyi mecbur kalıp bazı bölgelerde kullanıyoruz ama kesinlikle kullanılmaması gereken yerler var..
kollar,yüz bölgesi,parmak üstleri,göğüs etrafı gibi hassas bölgelere KESİNLİKLE makine kullanmayın.
istemeden de olsa elde edeceğiniz tek sonuç aksi yönde olacaktır.hiç alınmamış halini özlersiniz bir süre sonra..
Çok ciddi konuşuyosun tırstım:18:
nisan çok geçmiş sanırm benim o tarihlerde sizin tabirinizle memlekete gitmem gerekiyorondan ?önce ara tarih var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?