- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
- 316
- Konu Sahibi GazozGofret
-
Cımbızla çekme daha kötü hale gelir.. Bir de burda bir konu var 'tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..' diye orayı bir incele istersen...
İşte bana da para yetmez hayal .. :97: Malum DreamssAilem o parayı karşılayamaz.İlaçlardan sonra lazer yaptırsak kesin kurutuluruz aslında, hem de daha az paraya.Az dediğime bakma, işte Çoooğun azı bu :26: Sonuçta ilaçlar tüylerin çıkış süresini uzatıyor, böylece daha az lazer seansı görerek kurtulmuş olacağız.
18im canım.Üni.de Hemşirelik okuyorum üstüne
Canım, benim de kıllanma sorum var. Bir buçuk yıl önce Endokrinoloji'ye gittim. Hormon testi yaptırdı. (Adet başladıktan 3,4 veya 5. gün vereceğin bir kan testi ile yapılıyor.) Aynı zamanda ultrason ile yumurtalıklarıma ve böbrek üstü bezlerime baktırdı. (Yumurtalık ya da böbrek üstü bezlerde kist varsa kıllanma yapabiliyor.) Tüm testler temiz çıktı. Doktorum kıl köklerimin her kadının vücudunda bulunan testesteron hormonunu fazla emdiğini söyledi. İlaç tedavisine başladık. 6 sonra kontrole çağırdı. Tüylerimde incelme olmadığını öğrenince hapımın dozunu iki katına çıkardı. 6 sonra tekrar gittim. Bu kez anormal kıllanma olan bölgelerde incelme yoktu ama normal kıllanma olan bölgelerde incelme vardı. Bunu anlattım. Kullandığım hapın yanına bir de doğum kontrol hapı verdi. Şimdi 3 aydır onu da kullanıyorum. Tüylerimde belirgin incelme ve azalma var. Aynı zamanda iğneli epilasyona başladım. Epilasyonu yapanlar çok başarılı sonuç alındığını söylediler. Gerçekten de tüy köklerim oldukça zayıflamış. Yani tedavi işe yaradı. Tabi kıllanma sorunu inatçı ve tekrarlayan bir sorun. Bunu da unutmamak lazım.
Tüylerin için düzenli olarak sir ağda yaptırabilirsin. Diğer yöntemler hem tüyleri çoğaltır hem de zamanla artmasına neden olurn. Ayrıca kılları almanın en uygun zamanı adet bitimden 7 gün sonradır. Bu düzende yaparsan tüyler daha düzenli çıkar ve zamanla azalma gösterir. Tüyleri almak için en tehlikeli zaman ise adet bitimden hemen sonradır.
bak seninde dediğin gibi Allah başka dert vermesin.bendede senin anlattığın sorunların aynısı var.kadın doğum uzmanına gittinmi?benimkisi polikistik over yüzünden.bioder kullanıyorum.Lazeri hiç düşünmedim bile.
Tanıdığım bi doktor lazerin yan etkilerinin halen tam açıklanamadığını söyledi.kuzenimde yüzüne lazer yaptırdı şimdi çok rahatım diyo ama ilerde yan etki yaparmı yapmazmı doktorun dediğine göre bilinemezmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?