- Konu Sahibi GazozGofret
-
ama kuzenim hemşire o demişti ki doktor hormon testi yapar sonrada kontrole çağırır her ay gitmen gerekebilir ondan öyle söyledim ben :26:
Bilmiyorum her ay gerek olmaz diye düşünüyorum çünkü verdiği ilaçları bir kaç ay kullanmak lazım ki bir etkisini göstersin ondan sonra kontrole gidersin yani.
doktor kontrolü her ay gerekse bile ki tahminimce gerekmiyor,ayda en fazla 1-2 gün gidersin.
ilk gittiğinde senden tahlil ve usg ister sonra sonuçlara göre ilaç verir ve şu kadar süre kullan gel kontrol edelim der .
beni bilen bilir ben genelde lazer epilasyon dışındaki kozmetik ürünlerle ilgileniyorum,lazer ayrı bir kategoriye giriyor benim için,lazere gidemem dersende kılları kökten alıp kafana yatan bir kıl azaltıcı ürün kullanabilirsin,burda adı geçmeyen ürün yöntem yok neredeyse ,bu yüzden vakit buldukça burdaki konu başlıklarını inceleyebilirsin.
öğrenci olduğun içinde (vakitsizlik problemin olabileceğini düşünerek yazıyorum) kullanımı pratik ve etkili bişeyler araştır.
doktora git kesin hormon testi yaptiktan sonra arkadasin biri de soylemis ilac verir ve bir daha gormezsin o ilac tedavisi bitinceye kadar..
bendede asiri tuylenme vardi.. vucudumun her yerinde hormon testi felan yaptirdim ama benim doktor normal dedi gogste bile var benimama genetik bisey bendeki sanirim ..
simdi lazer makinasi aldim onunla yok etmeye calisiyorum..
umarim seninki hormonlardan kaynaklidir insallah ilac tedavisinden sonra dokulurler ama doktora gorun kesin.. sinavinda basarilar
cekinmene gerek yok doktorlar alisik boyle seylere onlar icin gayet normal bu durumlar hic cekinmene gerek yok,bakar buyuk ihtimal bende goguste kist varmi diye bakmak icin acmisti doktor, onceden soylemistim sadece cok tuylenme var diye kontrolun birinde kendi gordu ve bana tuyleri almami onerdi yabanci benim doktorum pek umursamiyor normal diyor :) .. istersen bayan doktora git ona gostermek daha kolay olabilir ben oyle yapmistim :)
kafana takma o kadar duzelir insallah
doktora git mutlaka hormonlarla ilgili bir durum olabilir.doktora gidene kadar da tüyleri kökten aldıktan sonra soğan suyu sürersen azaltıyor belki işine yarayabilir :)
canım tüylerini neyle alıyorsun
ben sir ağda yapıyorum mesela ve göbeğimde ki tüylerden rahatsız oluyodum çok değildi ama gözüme batıyodu bi kaç sefer sir ağda yaptım şimdi kısacık ve çok geç çıkıyolar 4-5 ayda bi alıyorum
istersen dene sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?