• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Tüy sarartıcıyla sac rengını acma

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
96
İzmir
:enbuyukkk:Merhaba kızlar size bişiy danışmak istiyorum saclarımın rengını açtırmak istiyorum da duymuştum tuy sarartıcıyla acıp cok tatlı renk elde edenler var.belki bu kocaaa forumda deneyen bi kızımız vardır acaba nası yaptıgını ne kadar beklettigini söyleyeblrmı?arkadaşlarından görenler duyanlarda olur tabi?önerilerinizi beklıorm kızlar bu arada sacım acık kahve

oluyo canım hemde sap sarı oluyo çokta güzel oluyo
ben anneme yabtım ssimsiyah saçını 40 dkkada açtı sarı yabtı
hiç bi zararınıda görmedşk

Git boyat saçını daha iyi...Millet boşuna para veriyor kuaföre desene...kaydirigubbakcemile2

acaba nasıl olur
birde tüyleri kalınlaştırıyormuş ya
acaba saçlarda artışta olur mu
zemuszemus

sasirdim simdi,ilk defa duydum,ne kadar bekletiliyorki sacda,ama faydasi oluyor mu ki,sonra saclar mahvolmasin.cesaret isi valla.

hehe bende duydugumda şaşırmıştım ben daha karamelmsi renk istiorm da aralara acaba yanıklık olurmu diye merak ediyorum

ben de bi zaman denemiştim ama 15-20 dakika beklettim ve tam olarak sarı olmasada kumral bi ton elde etmiştim, ayrıca bi zararı da olmadı,zaten küçük bi tutamda denemiştim:)

tüy sarartıcıyı bacaklarımda denediğimde hem acayip bir kaşıntı yapmıştı bekleme süresini dar etmişti hem de hiçbir işe yaramamıştı tüyler aynen duruyordu, sadece daha ince olanlar az biraz kızıl parlamıştı güneşte. Şimdi düşünüyorum saçlarımda denesem...:uhm: hem kafamın kaşıntısından ölürüm herhalde hem de hiçbir işe yaramaz gibime geliyor ancak bünyeden bünyeye değişirse bilemem.

Aslında çok mantıksız da değil zira saç açıcılarda da aynı maddeden var; hidrojen peroksit yani. Bir tek oranları değişiktir herhalde.

Gene de deneyeceğimi zannetmiyorum.

1 aydır bakırım canım sarıdan dönmüştüm yaza doğru rengi değiştiririm sanırım. ıki tel saçım var sayemde kopcaklar bi gün :) denersem yazarım.

kızlar bnm saçım siyaha yakın yani koyu bayaa ve bn bunu uyguladımm bi kısmına resmen turuncu oldu şimdi nasıl düzelticeğimi bilmiyorum ne renge boyasam eski haline gelirr lütfen yarım edinn:uhm:senağlama

Back