• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüy dökücü doğal bitkisel ürünler..

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilemedim ama benim 12 yaşında kız kardeşim var ve vücudunda normalden fazla tüy var. genç kızlığına kadar kullanabileceği bitkisel bi ürün arıyorum. mesela hürrem hamam otu yağı diye bişi duydum ama? zararsız, doğal, en azından kardeşimi bikaç sene idare edebilecek bi ürün biliyo musunuz? en azından liseye kadar idare etse yeter. yazın çok zorlanıyo, kollarında ve bacaklarında baya tüy var ve utanıyor kısa kollu giymek istemiyor :(

sesu tüy sarartıcıyla 10 dk da bu sorunu hallolur bence.Hürrem hamam otu yağını ben de merak ettim.Kullanan yok mu?

bende arkadaşlarımdan duydum . onlar araştırıyorlardı tüylerden kurtulma yöntemlerini .. dediler ki 6 kutusu 74 lira bizde iki arkadaş alıcaz 3 - 3 paylaşıcaz denicez dediler .. bende düşündüm hesapladım zaten agda için aldığımız malzeme aylık 20 lirayı buluyo bu da 6/74 kutusu 12 liraya felan geliyo .. bende dedim kızlar bende alayım sizinle onlarda dedi ki o zaman 2 tane 6 li alalım 4-4 bölüşelim .. artık öle yapıcaz bi kaç ay kullanalım bakalım umarım işe yarar yaramazsa paraya değilde hevesime üzülücem artık kurtulmak istiyorum ilk defa güvenip bi şey denicem bu konuda .. bakalım yaşıcaz görcez .. bu arada benim emzirdiğim bebeğim var arakadaşlarında hamile kalma çabaları var o yüzden onuda araştırmışlar ne emzirene nede hamileye bir zararı yokmuş .. bi de doğal bi ürün diyolar zaten .. ben i sıkıntı olacağını düşünmedim .. paylaşayım istedim :)

saolun kızlar yorumlar için. hürreem i alıp kullanan arkadaşlar olursa yorumları bekliyorum :)

tüy sarartıcıyı da deneyebiliriz aslında.

bende arkadaşlarımdan duydum . onlar araştırıyorlardı tüylerden kurtulma yöntemlerini .. dediler ki 6 kutusu 74 lira bizde iki arkadaş alıcaz 3 - 3 paylaşıcaz denicez dediler .. bende düşündüm hesapladım zaten agda için aldığımız malzeme aylık 20 lirayı buluyo bu da 6/74 kutusu 12 liraya felan geliyo .. bende dedim kızlar bende alayım sizinle onlarda dedi ki o zaman 2 tane 6 li alalım 4-4 bölüşelim .. artık öle yapıcaz bi kaç ay kullanalım bakalım umarım işe yarar yaramazsa paraya değilde hevesime üzülücem artık kurtulmak istiyorum ilk defa güvenip bi şey denicem bu konuda .. bakalım yaşıcaz görcez .. bu arada benim emzirdiğim bebeğim var arakadaşlarında hamile kalma çabaları var o yüzden onuda araştırmışlar ne emzirene nede hamileye bir zararı yokmuş .. bi de doğal bi ürün diyolar zaten .. ben i sıkıntı olacağını düşünmedim .. paylaşayım istedim :)
kızlar attarhalil.com sitesinde tanesi 10 tl ye satılıyor. kullanmayı düşünenlere tavsiye ederim.

saolun kızlar yorumlar için. hürreem i alıp kullanan arkadaşlar olursa yorumları bekliyorum :)

tüy sarartıcıyı da deneyebiliriz aslında.

tüy sarartıcı denemeyin asla tavsiye etmem benım kollarımda incecik kumral tüyler vardı ama ben takıntılıyım hiç olmasın istedim sarartıcı kullandım.ilk bir ay o kadar güzelki cildin rengini açıyo tüyler sapsarı sacımda sapsarıydı boyayla orjial sarısın gibi duruyodum ama bir ay sonra sacında dip boya cıkarya kollardada öyle oldu tekrar boyadım sonra gördümki olan cansız tüylerim kalınlaşmış uzamıs boylarıda şimdi hiçbişey yapmıyorum allahtan rengi siyah değil acık kumral kollarımdaki tüyler keşke hiç yapmasaydım diyorum.

Back
X