Geçenlerde arkadaşlar konuşurken ister istemez kulak misafiri olup bi ürün öğrendim, vakit kaybetmeden aldım hemen kaydirigubbakcemile2
Bim marketlerde satılıyor aynı veet ağda bantlarına benzeyen birşey. Çok güzel kullanışlı ve ekonomik.
Bende bugün denedim ve sonuçtan çok memnun kaldım.
Pratik ve canınızı çok yakmadan bacak, bıyık, yüz, bikini bölgesi veya koltuk altlarınızı "Blenior" sayesinde korkmadan alabilirsiniz..
paylaştığın için teşekkürler canım... benim de en memnun kaldığım yöntem bu... fakat her marka iyi olmuyo... en iyi veet o da çok pahalı... bi de vi-vet iyi ama o da her zaaman aynı kıvamda olmuyo... bimdeki kadar da ucuz değil...
ya şu bim çok işe yarıyo zemuszemus
paylaştığın için teşekkürler canım... benim de en memnun kaldığım yöntem bu... fakat her marka iyi olmuyo... en iyi veet o da çok pahalı... bi de vi-vet iyi ama o da her zaaman aynı kıvamda olmuyo... bimdeki kadar da ucuz değil...
ya şu bim çok işe yarıyo zemuszemus
Canım veetler filan sadece bacak için ve fiyatı oldukça pahalı bi de onu her ay vereceğimi sayarsak...
Ama bu kutunun içinde bacağın yanı sıra, bıyık ve koltukaltı için küçük bantlarda var
Gerçekten çok kullanışlı yani :hulya:
ben pek memnun kalmamıştım burdan ,acele lazım olduğunda almıştım da kısa tüyleri almıyor,
şunu diyebilirim ki elinize başka bir soğuk ağda bandı geçerse onunla yapın,başka alternatif olmayan zamanlarda yine de yoktan iyidir