Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bu hafta komple lazer yaptırmak istiyorum ama bir yandan da tereddütlerim var. Koltuk altı için gidiyordum 3.seansım bitti, gerçekten çok rahat ama %100 bitecekmi Allah bilir. Komplede indirim yapmış gittiğim yer,sanırım bu ay son.O yüzden paket satın alacağım.Öncelikle yaptıranlara sormak istiyorum,alınan tüyler sonradan çıkıyor mu,verilen paraya değer mi gerçekten?
tamamen bitmese 2-3 seanstan sonra çok inceliyorlar. daha az rahatsız edici bir görüntü. batık vs. olmuyor. tamamen bitmesi senin tüy yapınla, ten renginle alakalı, kullanılan cihaza göre değişir. uygulama yapanlar bile bunun garantisini vermez. ama gerçekten temiz oluyor. uzun süre temiz geziyorsun bu çok güzel bir duygu.. erkekler bile yaptırıyor, düşünsene
Benim alacağım paket 8 seanslık. Beyaz tenliyim,tüyler de koyu renk.Aslında tam ideal olduğunu söylediler ama bilmiyorum. Sizin neden uzun sürmüş acaba,bilgi verdiler mi? Sertliği iyi mi kötü mü,benim sert [/QUO
ben bitiş garantili olarak anlaşmıştım kılın geç çıkmasından dolayı yılda 3 kez falan gittim bitmiyo bu bi gerçek ama eskisi gibi değil çok büyük rahatlık senin beyaz tenli olman kıllarında siyah sert olması işini kolaylaştırır