• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy delikleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bu_se
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu_se

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
91
2
48
Manisa
Ya bişi sorucam bacaklarımı aldıktan sonra delikler baya belli oluyo benim bende rahatsız oluyorum mesela sanatçıların falan aldıkları zaman çok pürüzssüz görünüyo delikleride görünmüyo hatta normal hayattan bazı insanlarında öyle ne kullanyor olabilirler ?

pürüzleri gidermek için krem yada sprey gibi birşey görmüştüm bir kere net te. ama benimde pürüzsüzdür bacaklarım kıl köküyle alakalı galiba benim kıllar siyah ama yumuşak

pürüzleri gidermek için krem yada sprey gibi birşey görmüştüm bir kere net te. ama benimde pürüzsüzdür bacaklarım kıl köküyle alakalı galiba benim kıllar siyah ama yumuşak

Olabilir nası bişeyki o sprey ne yazıp aramam gerekiyo internette :?

kıl kökün serttir canım tam lazerlik bir durum. ünlüler makyajla kapatıyor ayrıca. bence lazer sende çok işe yarar

kıl kökün serttir canım tam lazerlik bir durum. ünlüler makyajla kapatıyor ayrıca. bence lazer sende çok işe yarar
Ya aslında çokta değil normal ama sanırım ben onu bile gözümde büyütüyorum ama napayım pürüzsüz istiyo insan. .
yok lazer yaptırmayı şuan düşünmüyorum ama önerin için sağolasn cnm. .
Peki bu sprey krem yada lazer dışında doğal bi yöntemle halledilemz mi ?

emin olun bu sorunun cevabını merakla bekliyorum. gercekten insan kendinden tiksiniyor:2:

evet bu konu benim de kafamı kurcalıyor, benim de kıl köklerim çok çok kalın,sadece aldığım gün değil her zaman nokta nokta görünümünde :( ama kollarımdakiler ince olduğu için alınca pürüzsüz oluyor, keşke bacaklarım da öyle olsa...

önerin için teşekkürler ama başka cevaplara ihtiyacım var ?
gerçi dha başka bi cevap gelirmi onada şüpheliyim ama. .

kesinlikle katılıyorum lazer yaptırmalısın ömür boyu kapatıcı yada krem kullanmaktan iyidir hemde kesin çözüm hergün pürüzsüz bacaklar kim istemezki:) :16:

Back