• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüy çıkmadan lazer

papatyaa80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
136
11
98
Ankara
arkadaşlar merhaba..benim kafama bişey takıldı..tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum..ben tüm bacak diode lazere başladım kasım ayında..tabi şimdi döküldüler.henüz bu zaman çıkmadılar..lazer yapan bayan çıkmasını beklememize gerek yok..adet dönemini geçir gel lazer yapalım dedi.bende kıl çıkmadan onu kazıyıp almadan tekrar görürmü ki diye kafama takıldı o oluyo görür dedi..bu kafama takıldı..sizlerde bacaklara tekar kıl çıkmadan seanslarınıza devam mı ettiniz?

arkadaşlar merhaba..benim kafama bişey takıldı..tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum..ben tüm bacak diode lazere başladım kasım ayında..tabi şimdi döküldüler.henüz bu zaman çıkmadılar..lazer yapan bayan çıkmasını beklememize gerek yok..adet dönemini geçir gel lazer yapalım dedi.bende kıl çıkmadan onu kazıyıp almadan tekrar görürmü ki diye kafama takıldı o oluyo görür dedi..bu kafama takıldı..sizlerde bacaklara tekar kıl çıkmadan seanslarınıza devam mı ettiniz?

amaç zaten çıkmamasını değil mi ben anlamadım neyi bekliyorsunuz seansı yaptırdınız tüyler döküldü adeti geçirince gitmeniz lazım işte gitmezseniz sorun olur o lazerden fayda görmezsiniz. ayrıca kazımak değil. köpükle traş bıçağıyla alıyorsunuz. diğer sefer dahada güçsüzleşiyor tüyler daha olumlu geçiyor. kaygı yapmayın seans atlamadan devam edin.

Back