Tuvalete yatak açıcam yakında!!!!!

Persembe gunune randevu aldim gidecegim teşekkür ederim ilginize :)

Hem urologa hem kadin dogumcuya gorunun ,bende bir donem cok cektim ,tomografiye kadar cektiler

cranbery yiyin kusburnu galiba kurusu aktarda bulunur
aldiginiz iye ilaçlarinin içinde de bundan var zaten prospectus de yazar
iye de ates de olur ates oluyormu, sistit olabilirmi sadeec ? sadece sistit de ant kullanilirsa yararli bakterilerde olebilir
ben kiizmi aciyor dediginde uç dort dakka sabunlu suya oturuyorum hiç biseyi kalmiyor , iki uç ayda bir soyler aciyor diye bi defa , suya oturunca gecer baska zaman yine tekrarlar aylar sonra

İltihabınız geçmememiş henüz kültür yapılmadıysa doğru antibiyotiği kullanmamış olabilirsiniz.Kasıktaki ağrı da yumurtalık kisti olabilir dediğiniz şikayet bende vardı 6 cmlik kist çıktı bende.Tedavinizle beraber İbrahim Adnan Saraçoğlu nun soğan kürü nü tavsiye ederim. İltihap kist herşeyi temizliyor.Tavsiye ederim.Geçmiş olsun.

Allah sabır dayanma gücü versin geçmiş olsun aynı şeyleri 3 kere yasadim . Yaşamayan bilmez o yanmayı o diğer söylediklerini bol bol su iç bende aynılari oldugunda sistit demişti doktor

daha öncede yazmıştım bi arkadasa
pecete gibi birşeye viks sürüp çamaşırınıza yerleştirin. faydasını gören , oldu
iltihapı cekiyor resmen

Safra tasi ya da bobrek taşı. Ben de bobrek taşı cok sık düşürürüm sancisi dogumdan beter ortaya bisey de cikmio çünkü :) ürolojiye gitmen lazim acil. Belki bobregini tikamistir ya da safraysa orda sikinti yaratmistir bekleme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…