- 9 Şubat 2017
- 9
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi Gercekmi_hayalmi
-
Öncelikle ayrıntılı muayene ol ve sistit dişinda sorun olup olmadigini öğren. Eğer sadece sistitse doktorun verdiği ilaçların yani sira vajinal bolgeni her gün sirkeli suyla yika. İnan bana iyi gelecek. Kronik sistit hastasiyim. Sirke can simitim oldu.Merhaba hanımlar yaklaşık 1 aydır idrar yolları enfeksiyonum var antibiyotik ve ilac kullandim ama ilaclar bittikten sonra yine basladi ve ayrica sağ kasık bolgesindeki lenf bezinde sisme oluyor 1 ayda 4 kez doğum sancisi gibi agri cektim bu yuzden hatta 6 saat surdu bir seferinde kucuk tuvaletimde bile ıkınma hissi yanma oluyor ama gecen bi arkadaşım safra kesesinde taş olabilir dedi böyle bişey yasayan var mi aranizda agrilara sancilara dayanamıyorum esimle birlikte olamıyorum cok canim yaniyo surekli cinsel organimda yanma ve sizlama oluyor geceleride Uyuyamiyorum cildiricammm
Öncelikle ayrıntılı muayene ol ve sistit dişinda sorun olup olmadigini öğren. Eğer sadece sistitse doktorun verdiği ilaçların yani sira vajinal bolgeni her gün sirkeli suyla yika. İnan bana iyi gelecek. Kronik sistit hastasiyim. Sirke can simitim oldu.
İnşallah sende de işe yarar. Bir de iç çamaşırını ütüleyerek giy mutlaka ve gün içinde de değiştir. Ben iki senedir çok rahatım. Hatta hamilelikte bile tekrarlamadı. Bunları uygulamadan önce denize girmeye korkardim. Yaz ayri dert kis ayri dert olurdu. Dediğim gibi umarim ise yarar sende de.Aaa deneyim bende sirkeli suyu teşekkürederim sizede çok gecmis olsun
Idrar kulturunu bol su icerek verdiyseniz tahlilleriniz temiz cikabilir. Ben bunu cok yasadim. Doktorlar hicbirseyin yok deyip gonderiyorlardi. Sabah tuvalete cikmadan gidip tahlil verirseniz bol bakterili cikar emin olun.ben geçen gece ölüp ölüp dirildim.
sabahlara kadar yataklara yatamadım.
bir yanma, acı hem normalde hem idrar yaparken.
cam kesiği gibi acıdan sonra da kan gördüm artık.
gel gör ki ertesi gün idrar kültürü verdim temiz çıktı.
hiçbir şey anlamadım
Gecmis olsun. Ilaclar biter bitmez yeniden baslamaz aslinda sistit. Ya ilaclar sizi tedavi etmemis ya da enfeksiyon nedenini bilmiyorsunuz. Idrar kulturunde var olan enfeksiyona bakip ona gore ilac yazilmasi lazim. Ben de 3 yil cektim bu hastaligi. Sonunda iyi bir doktora gittim ve cok dusuk dozlu ilaclarla tedavi oldum. Bir de nerden enfeksiyon kaptiginizi bulmaniz lazim. Aksi takdirde surekli tekrarlar bu hastalik. Ve bol su icmek gerek elbette. Idrar icindeki bakterilerin cogalmasini önluyor su. Mesane ne kadar boşalirsa o kadar cok bakteri urer.
Idrar kulturunu bol su icerek verdiyseniz tahlilleriniz temiz cikabilir. Ben bunu cok yasadim. Doktorlar hicbirseyin yok deyip gonderiyorlardi. Sabah tuvalete cikmadan gidip tahlil verirseniz bol bakterili cikar emin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?