- 16 Temmuz 2024
- 272
- 177
- 18
- 31
2. Kanamada doktor kanama alanı yok demişti. İlkin de vardı geçmişKanama alanıyla o alakasız bir şey ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum ama kanama alanı ciddi doktora danisip progestana devam etmelisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. Kanamada doktor kanama alanı yok demişti. İlkin de vardı geçmişKanama alanıyla o alakasız bir şey ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum ama kanama alanı ciddi doktora danisip progestana devam etmelisiniz
Benim de böyle kanama alanı olup duruyordu sonra baya bi kanama oldu dikkat et yine de2. Kanamada doktor kanama alanı yok demişti. İlkin de vardı geçmiş
Geçmiş olsun canım dikkat ederimBenim de böyle kanama alanı olup duruyordu sonra baya bi kanama oldu dikkat et yine de
Makattan mı kan geldi.Ayy bugün bunu da yaşadım. Gerçekten başıma gelmeyen kalmadı hamile kaldığımdan beriben de kabizdim daha önceden de hemoroidim vardı az seviyede ama hiç kanla karşılaşmamistim. İlk gördüğümde kafamdan hangi senaryolar geçtiğini tahmin edersiniz...Sonradan hemoroid olduğumu hatırladım ve yaşadığım acı da bunu tasdikledi.
Evet makattan geldi. Ben de zorladım dün. Arastirinca hamilelikte hemoroidin çok yaygın olduğunu gördüm. Benim zaten daha önce de vardı iyice arttı. Siz vajinadan geldiğini düşünüyorsanız mutlaka doktorunuzla bir görüsün. Kabızliktan dolayı oluyorsa bir probiyotik takviyesi yapılabilir. Ikınmamaya çalışınMakattan mı kan geldi.
Benim az önce yine zorlanmadan dolayı kan geldi sanırım böyle devam edecek![]()
3 kere yaşadım bu durumu her defasında acile koştum, bir sorun olmadığını progestana devam etmemi söyledi, öyle yapıyorum bende. İnşallah kötü bir durumla karşılaşmam.Evet makattan geldi. Ben de zorladım dün. Arastirinca hamilelikte hemoroidin çok yaygın olduğunu gördüm. Benim zaten daha önce de vardı iyice arttı. Siz vajinadan geldiğini düşünüyorsanız mutlaka doktorunuzla bir görüsün. Kabızliktan dolayı oluyorsa bir probiyotik takviyesi yapılabilir. Ikınmamaya çalışın
Doktorunuz sorun yok dediyse yoktur korkmayın. Ben de hamileliğimin başından beri kaç tane saçma sapan şey yaşadım. Sizin de ilk gebeliginiz sanırım, vücudumuz hiç alışık olmadığı bir şey yaşıyor tepki vermesi normal. Mecbur alisicaz dogurana kadar bunları yaşamaya.3 kere yaşadım bu durumu her defasında acile koştum, bir sorun olmadığını progestana devam etmemi söyledi, öyle yapıyorum bende. İnşallah kötü bir durumla karşılaşmam.
Ayy inşallah canım teşekkür ederimDoktorunuz sorun yok dediyse yoktur korkmayın. Ben de hamileliğimin başından beri kaç tane saçma sapan şey yaşadım. Sizin de ilk gebeliginiz sanırım, vücudumuz hiç alışık olmadığı bir şey yaşıyor tepki vermesi normal. Mecbur alisicaz dogurana kadar bunları yaşamaya.Doktorların dediklerine güvenmek zorundayız bizden daha iyi biliyorlar. İçiniz rahat olsun. İnşallah hiç bir şey olmayacak
![]()
Aa ben ilk sanmıştım, benim ilk ya herkesin ilk sankiAyy inşallah canım teşekkür ederim3. Gebeliğim bir kızım bir oğlum var 10 yıl sonra bebek istedik bir yaştan sonra vücut eskisi gibi sağlıklı olmuyor demek.
Allah razı olsun canımAa ben ilk sanmıştım, benim ilk ya herkesin ilk sankiAllah bağışlasın yavrularınızı, bebişiniz de sağlıkla gelsin
![]()