Tuvalete gidince leke görüyorum

leyla210

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2024
277
177
18
31
2 Keredir büyük abdestimi yaptıktan sonra kırmızı leke ggörüyorum. İlkinde acile gittim kanama alanı var dedi progestan kullandım geçti dün gece yine oldu bu durumu yaşayan var mıı?

Son düzenleme:
Kadın doğum uzmanınızın kontrol etmesi gerekiyor progestan ağrı kesici gibi kullanınca kesilecek bir şey değil kanama alanı ciddi bir durum.

Kadın doğum uzmanınızın kontrol etmesi gerekiyor progestan ağrı kesici gibi kullanınca kesilecek bir şey değil kanama alanı ciddi bir durum.
Progestan dışında bişey yaptıkları yok ki canım. Kabızlıktan dolayı zorlanınca leke görüyorum.

ya o kan makattan geliyor olabilir hemoroid çatlak vb. benim kanamam zorlamadan geliyordu normalde. acile değil de ultrasonla baktırsan iyi olur işte riskli durum çünkü.

ya o kan makattan geliyor olabilir hemoroid çatlak vb. benim kanamam zorlamadan geliyordu normalde. acile değil de ultrasonla baktırsan iyi olur işte riskli durum çünkü.
Yok yok makatta çatlak vs yok vajinadan geldi. Bu gece acile giderim herhalde içim rahat etsin

Bu durumu yaşayan yok mu ya
Bende de aynı şekilde tüp bebekle 12+3 te
şuan ikiz gebeyim. Kabızlık sonucu tuvalette biraz zorlandım sonrasında kullandığım fitil parçasıyla beraber kanlı akıntı geldi temizlenirken. Hemen doktoruma gittim rahim ağzı vs iyi bebekler iyi kanama alanı da yok hala tuvalete çıktıkça kalıntı geliyor. Gerekli ilaçları zaten kullandığım için ek müdahale yapılmıyor gittikçe azalıyor zaten. Ama iki haftada bir falan başıma geliyor bu

Kizlarr gebyken kabizlikta ikinilmazz, zorlanmaz, bu sıkıntı olur sürekli tekrar ettikce, başka yollarla kabızlığı hafifletmeyi deneyin, zorlamayın ikinmayin

Geçmiş olsun cnm kayısı bol su falan kabızlığı gidermeye çalışıyorum çok zor bir durum

Kapıya geldi mi elden bisey gelmiyor
Kapıya gelmeden hallolsun diye bı tarifim var şimdi sabah aç karnına bı küçük kaşık hndistan cevizi yağı yiyorsun üzerine iki bardak su bikac saat sonra tuvalet mesaisi yapıyorsun, bir şeyi sürekli yapınca alışır bünye aralıklarla yaparsan rahatlatır seninde inşallah

Ayyyy benim bunu bilmemem pekiii
Sağlıklı gebelikte çok problem mi bilmiyorum ama kanama geçirmiş, kanama alanlı problemlilerde ikinmak hıc tavsiye edilmiyor, zorlamayip akışına bırakmak lazım

Yaaa teşekkür ederim cnm hemen deniycem

Magnezyum takviyesi verdi doktor günde iki kere suya katıp onu kullanıyorum faydasını gördüm ama bazen o da fayda etmiyor bir de ikiz benimkiler sindirim boşaltım hepsi işi bıraktı bende çok zorluyorlar

Magnezyum takviyesi verdi doktor günde iki kere suya katıp onu kullanıyorum faydasını gördüm ama bazen o da fayda etmiyor bir de ikiz benimkiler sindirim boşaltım hepsi işi bıraktı bende çok zorluyorlar
Doktor bana sadece osmolak şurup verdi onu da fazla kullanma dedi. Faydasını da görmedim zaten

2 Keredir büyük abdestimi yaptıktan sonra kırmızı leke ggörüyorum. İlkinde acile gittim kanama alanı var dedi progestan kullandım geçti dün gece yine oldu bu durumu yaşayan var mıı?
Kanama alanıyla o alakasız bir şey ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum ama kanama alanı ciddi doktora danisip progestana devam etmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…