Bendede dondan donra çok teşekkür ediyorum sizeKadının bi sağlık sıkıntısı var ,ki bu konuya benzer çok konu açıldı burada. Sırf konuyu sulandırmak için cevap yazan arkadaşlar inanın çok yorucusunuz. Doktora tabi ki gidecek. Belki benzer durumu yaşayan kişiler ne yapmış, hangi bölüme gitmiş bi fikir gerekiyordur değil mi?
Konu sahibi muhtemelen kabızlığa bağlı hemeroid ya da makat çatlağı var. Batmalar oluyorsa muhtemelen makat çatlağı. Bende de doğumdan sonra oldu, genel cerraha gitmelisin. Basit bi krem tedavisiyle mümkündür belki tedavisi (benim öyle oldu)
Biri portakal yemelisin vs yazmış ama asidik meyveler çok tavsiye edilmiyor tahriş etmesi açısından.
Doğumdan dan sonra olduKadının bi sağlık sıkıntısı var ,ki bu konuya benzer çok konu açıldı burada. Sırf konuyu sulandırmak için cevap yazan arkadaşlar inanın çok yorucusunuz. Doktora tabi ki gidecek. Belki benzer durumu yaşayan kişiler ne yapmış, hangi bölüme gitmiş bi fikir gerekiyordur değil mi?
Konu sahibi muhtemelen kabızlığa bağlı hemeroid ya da makat çatlağı var. Batmalar oluyorsa muhtemelen makat çatlağı. Bende de doğumdan sonra oldu, genel cerraha gitmelisin. Basit bi krem tedavisiyle mümkündür belki tedavisi (benim öyle oldu)
Biri portakal yemelisin vs yazmış ama asidik meyveler çok tavsiye edilmiyor tahriş etmesi açısından.
O ne oluyorHemoroid olabilir mi? Doktora gitmeni tavsiye ederim
Anal fissür var sizde bende de var arada atak oluyor doktora gidin krem veriyorTuvaltimi yaparken ağız kısmı kaniyo resmen sizdede oluyormu
Ne alakası var fikir edinmek için şuan randevu yok zatenBizde de varsa normal karşılayıp doktora mi gitmeyeceksiniz?
akşam yatmadan öncce açkarına pekmez içBüyük tuvaletini yapmakta zorluk çeken varmı aranızda kızlar
Birde onu deyimakşam yatmadan öncce açkarına pekmez iç
karbonhidratı bırak bir kaç günKabız değilim ağız kısmı çok aciyor
Egzama gibi bir şey olabilir doktora gidin mutlakaTuvaltimi yaparken ağız kısmı kaniyo resmen sizdede oluyormu
Videoda lazım ama ağız kısmının ne denli zorlandığını görmeliyiz dışkı mı kalın ağız mı dar ona göre bir tedavi süreci başlatalımBöyle olmaz,görsel at.
Görmeden bilemeyiz
Doktora gitsin doktora,onun kararı da bize kalmasın mümkünseVideoda lazım ama ağız kısmının ne denli zorlandığını görmeliyiz dışkı mı kalın ağız mı dar ona göre bir tedavi süreci başlatalım
Teşekkür ederim bende çatlak diye düşünüyordum olabilir çokta sıvı tuketmiyordum onada bagliyorum aslındaMakat çatlağı var büyük ihtimalle, doğumdan sonra bende de oldu. Bol sıvı, karbonhidratı kafeini azalt, kabız olma geçer
inş faydası olur be öyle yapıyorumBirde onu deyim
Geçti canım artık olmuyorbasur olabilir yada makat çatlağı acil doktora gıt