Tuvaltimi yaparken ağız kısmı kaniyo resmen sizdede oluyormuBu gerçekten büyük bir dert
Kabız değilim ağız kısmı çok aciyorÖzetle kabız misin ?
Yoksa bu bir referandum mu ?
Ablacım bende olsa bunun sana faydası ne?Tuvaltimi yaparken ağız kısmı kaniyo resmen sizdede oluyormu
Gece yatmadan 1 tane portakal ye birşeyin kalmaz.ama şöyle sulu sulu.meyve yemezsen olmuyor.Büyük tuvaletini yapmakta zorluk çeken varmı aranızda kızlar
Doktor ne diyor ağız kısmındaki bu acı için peki ?Kabız değilim ağız kısmı çok aciyor
Batmalar oluyorÖzetle kabız misin ?
Yoksa bu bir referandum mu ?
hic gitmedim şu aralar oldu zaten kk nedirDoktor ne diyor ağız kısmındaki bu acı için peki ?
Kk teşhisi koysun ben reçeteyi yazarım mi diyor.
Ne demişti doktor bunun için nasl amaliyat oldun korkuyorum birdeAynı sorun için bir ameliyat geçirdim yeni birden kanama oluyor bunun için doktora gitmeni öneririm
Normal değil mutlaka doktor kontrolu şart.Tuvaltimi yaparken ağız kısmı kaniyo resmen sizdede oluyormu
Sağlık ile alakalı durumlar için buradan alacağın her bilgi doğru olmayabilir diyorum,şaka yapiyorsun o başka.Doktora
hic gitmedim şu aralar oldu zaten kk nedir
Hiç korkma canım çok uzun bir işlem değilNe demişti doktor bunun için nasl amaliyat oldun korkuyorum birde
Tuvaletini yaparken kaniyormuydu kötü birşeyde diye korkuyorumHiç korkma canım çok uzun bir işlem değil
Burdan birinde olmasının size faydası ne tam olarak? Doktora gitsenizeTuvaltimi yaparken ağız kısmı kaniyo resmen sizdede oluyormu