• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuvalete çakılı kalmış kirler

diyabul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
155
0
46
İzmir
kızlar umarım anlatabilmişimdir klozetin içinde böyle pis pis lekeler olur hani o kadar çamaşırsuyu dökersin temizlenmez fırçalarsınız çıkmaz anladınız siz nasıl bi leke oldugunu ben nasıl çıkarmalıyım bu lekeyi nasıl çıkar ben ne yapayım yok mu bi bildiğiniz etkili yöntem:(

Kireç çözücülü tuvalet temizleyiciler var.Hani ağzı kıvrık olan...Onlardan kullanıyorum.

öğrencı evıne tasındıgımızda oyle bı sorun vardı tuvalette tuzruhu dokmustuk baya bı cozum oldu canım ya bı dene ıstersen

​tuz ruhu pimaşları deliyormuş diye duysamda ...dönem dönem dökük 2-3 saat bekletiyorum ne kir nede leke kalıyor..kullan bence

Klozetin en alt kısmında kireçlenmiş olan görüntüden bahsediyorsan eğer; bir sünger yardımıyla klozetin içindeki suyu al hiç su kalmasın daha sonra porçöz dök 10 dk kadar beklet tertemiz olduğunu göreceksin... Kolaylıklar...:34::34::34:

cevaplar için çok teşkkür ederim kızlar leke kireçlenme gibi basit bi şey değil pis pis şeyler işte :( tuz ruhu aklıma yattı yalnız ben nasıl kullancam onu çok zararlı bi şey solunması falan durumunda kötü şeyler olmaz mı bir de size zahmet tuz ruhunu nasıl kullandığınızı açıklayabilir misiniz:17:

canım tuvalete cok hızlı su dokuldugunde delıktekı su mıktarı azalıyor sende bakkaldan/marketten aldıgın ıkı kutu tuz ruhunu klozete bosalt ve tuvaleti terk et 15 -20 camı fln ac dokmeden ama :20: sonrada sıfonu cek bıttı gıttıı :)

kızlar umarım anlatabilmişimdir klozetin içinde böyle pis pis lekeler olur hani o kadar çamaşırsuyu dökersin temizlenmez fırçalarsınız çıkmaz anladınız siz nasıl bi leke oldugunu ben nasıl çıkarmalıyım bu lekeyi nasıl çıkar ben ne yapayım yok mu bi bildiğiniz etkili yöntem:(

bimde güldal kireç çözücü var onu kullan tüm kirleri çözüyor dediğini anladım ben onunla çözdüm olayı

çok sağolun kızlar işime yarayacak bu bilgiler nefret ediyorum böyle şeylerden . yarın hallederim yazarım size de

buradaki arkadaşım sayesinde tertemiz oldu :) benim gibi tuz ruhundan korkuyorsanız porçözle misss:40:

Back
X