Çocuk Hastalıkları Tuvalet yapmada zorluk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bana ebe önerdi sütü ondan ama fitil ise yaramıyor yine yapamıyor kullanıyorum ama ise yaramıyor boşuna bebeğin arkasını acitmaya degmiyor
O nasıl ebe ki inek sütü önerdi? Doktoruna sordun mu?
Bir yaşından ince bebekler inek sütünü sindiremez ve böbreğe fazla iş düşüyor yani böbrek yoruluyor. Süt verme bebeğe.
Kabızlık için bir kayısı bir hutma azcık suda kaynat sabah ac karınla ver. Üstüne de biraz ılık su ver sonra kahvaltısını ver. Poposu acıdığı için de yapmıyor olabilir kendini iyice sıkıyordur. Sarı kantaron yağı sür poposuna iyileşmesi için Z Zehra Antar

Anladım sizi oneriyle yapmışsınız ama olmaz yani yapmayin bundan sonra.Alerji yapar bazı besinler siz ek gıdayı arkadaslarin dedigi gibi kakasini yumuşak yaptıracak besinlerden seçin hafifde olsa çatlak varsa ishal de yakar canını kabızlık da zor yani kocaman insan bile dayanamıyo acısına

Teşekkür ederim

Bana ebe önerdi sütü ondan ama fitil ise yaramıyor yine yapamıyor kullanıyorum ama ise yaramıyor boşuna bebeğin arkasını acitmaya degmiyor
Bebek fitilleri çok minik oluyor zaten acitmaz ki bence siz ne veriyorsanız hepsini kesin ve bebek kendine gelen kadar anne süt ile devam edin ve böyle başlayın denemek istediğiniz şeyi çocuğa doyurmak için değil tadmasi için verin ama 2-3 günde tek bir çeşit deneyin eğer normal kaka yaparsa miktarı artırın yani örn ikin kaşık verin daha sonra 5-6 çıkartın eğer etkilemiyor ise bu senin ve bebek için daha iyi olur streste olmaz bu sefer çocuk yememeye başlar karın ağrısından.. ben oğluma meyveleri dondururdum sonra mikserle ezerdim pişirmeden hem vitamin değerleri düşmezdi hem meyve tadı değişmez di şeftali, armut ve kayısı deneye bilirsiniz bu şekilde bide muz da... çok geçmiş olsun bebeğinizin öpüyorum canım

Ha bide bunu demeden geçemiyorum O ebe de heralde dağda yapmış ebeliği inek sütü veriliyor olsaydı bu kadar bebek sütleri çıkmazdı piyasaya benim yaşadım ülkede 2 yaşında bile vermeyin diyorlar inek sütünü bu 7 aylık bebeğe ver demiş.. canım sen sen ol sana kim ne önerirse önce internetten araştır bu doktor bile olsa..

Teşekkür ederim geçti cok sukur şuan düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…