Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben porçöz tuvalet temizleyici kullanıyorum ama her markette bulamıyorum. Kullanıp süper temizliyor dediğiniz ama kötü kokmayan böyle güzel kokan bir tuvalet temizleyici tavsiyesi istiyorum.
Eki Görüntüle 3252788 bunu kullanıyorum iyi temizliyor
Bunların kokusu nasıl? Porçöz hem güzel temizliyor hem de güzel kokuyor bu yüzden hoşuma gidiyor. Bu ikisini de gördüm ama emin olamadımBiz genelde çamaşır suyu ve şu aşağıya linkini bıraktığım ürünü kullanıyoruz. Bence bunları klozete döküp beklemek gerekiyor biraz. İyice yüzeye işlesin kimyasal, sonra fırçalayınca gidiyor her şey.
Domestos Renk Değiştiren Tuvalet Uzmanı 750 ml Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Domestos Renk Değiştiren Tuvalet Uzmanı 750 ml lt fiyatı 116,63 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Domestos Renk Değiştiren Tuvalet Uzmanı 750 ml indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bunların kokusu nasıl? Porçöz hem güzel temizliyor hem de güzel kokuyor bu yüzden hoşuma gidiyor. Bu ikisini de gördüm ama emin olamadım