Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben porçöz tuvalet temizleyici kullanıyorum ama her markette bulamıyorum. Kullanıp süper temizliyor dediğiniz ama kötü kokmayan böyle güzel kokan bir tuvalet temizleyici tavsiyesi istiyorum.
Klozette sifon nedeniyle zamanla kireç oluşuyor, bunu bir çok ürün denedim sadece tuz ruhu çıkardı. Onun dışında köpük çamaşır suyu sıkıp bir süre sonra ovalayıp duruluyorum.
Kızlar ben porçöz tuvalet temizleyici kullanıyorum ama her markette bulamıyorum. Kullanıp süper temizliyor dediğiniz ama kötü kokmayan böyle güzel kokan bir tuvalet temizleyici tavsiyesi istiyorum.
Biz genelde çamaşır suyu ve şu aşağıya linkini bıraktığım ürünü kullanıyoruz. Bence bunları klozete döküp beklemek gerekiyor biraz. İyice yüzeye işlesin kimyasal, sonra fırçalayınca gidiyor her şey.
En ucuz Domestos Renk Değiştiren Tuvalet Uzmanı 750 ml lt fiyatı 116,63 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Domestos Renk Değiştiren Tuvalet Uzmanı 750 ml indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
Biz genelde çamaşır suyu ve şu aşağıya linkini bıraktığım ürünü kullanıyoruz. Bence bunları klozete döküp beklemek gerekiyor biraz. İyice yüzeye işlesin kimyasal, sonra fırçalayınca gidiyor her şey.
En ucuz Domestos Renk Değiştiren Tuvalet Uzmanı 750 ml lt fiyatı 116,63 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Domestos Renk Değiştiren Tuvalet Uzmanı 750 ml indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
Böyle aromalı bir kokusu yok, ama çamaşır suyu gibi ağır kokusu da yok. Bu tuvalet uzmanı, klozet dibinde lekeleri baya iyi temizliyor, fazla fırçalamaya gerek kalmıyor.