tuvalet sorunu

Siz yinede bir doktora gidin,böbrek taşı,şeker,rahim sarkması,kist,idrar yolu enfeksiyonları,migren,erken menapoz gibi rahatsızlıklarda sık idrara çıkmanıza neden olur sadece şeker sebep olmaz.
kan tahlilinde çıkardı ama bunlar çıkmadı hiç ben hep böleyim de arttarak devam ediyor bu durum hele son günlerde artık dayanılmaz hal haldı diyebilirim

hep mi böyleydiniz, son zamanlarda mı oldunuz?

cevap vermişsiniz zaten hep böyleydim diye , ok :)

hep mi böyleydiniz, son zamanlarda mı oldunuz?

cevap vermişsiniz zaten hep böyleydim diye , ok :)
aslında önceden beri böleyim sk idrara çıkarım ama son zamanlarda iyice arttı bu durum üstelik çay kahve de içmiyorum suyu da azalttım yani

kan tahlilinde çıkardı ama bunlar çıkmadı hiç ben hep böleyim de arttarak devam ediyor bu durum hele son günlerde artık dayanılmaz hal haldı diyebilirim​
Idrar tahlili yapıldı mı peki?

kan tahlilinde çıkardı ama bunlar çıkmadı hiç ben hep böleyim de arttarak devam ediyor bu durum hele son günlerde artık dayanılmaz hal haldı diyebilirim
Idrar tahlili yapıldı mı peki?
evet idrar da yaptırmıştımanormal bişeçıkmadı

çok acayip bence ya :/
bu kadar su atınca vücut susuz kalmıyor mu?
ben günde 2-3 kere ancak giderim.
fazla su içersem de 4 kere.

çok acayip bence ya :/
bu kadar su atınca vücut susuz kalmıyor mu?
ben günde 2-3 kere ancak giderim.
fazla su içersem de 4 kere.
ah keşke benim de öle olsa ya daha ne isterim habire tuvalete gidiyorum sıkıldım artık tutuyorum sonra komple çıkarıcam prostat olmasam ii hahahahhh

böbreklerinizde sorun var dye düşünüyorum aynısın bende de oluyordu.. çok sık idrara gtme isteği.. gidince de çok az geliyordu.. antibiyotik kullandım bi haftada sorunum çözüldü çok şükür

Bunlardan büyük stres mi olur. KPSS'nin ne kadar kötü bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. 9 aydır da bebek için uğraşıyorsunuz değil mi?
valla haklısın ikiside şu an yaşanabilecek en büyük sıkıntılardan ikisinin de üstünden gelemıyorum bebek denemesinde 9. aya girmişbulunuyoruz ... kpss de ise 3. sene off off

böbreklerinizde sorun var dye düşünüyorum aynısın bende de oluyordu.. çok sık idrara gtme isteği.. gidince de çok az geliyordu.. antibiyotik kullandım bi haftada sorunum çözüldü çok şükür
benim sorun her tuvalete gittiğimde dolu dolu yapmam sanki saatlerdir çıkmamışımgibi

bende aşırı tuvalete giderim.ama uykumdan uyandığımdan nadirdir.nerdeyse saat başı giderim..su içiyorum..böbreklerde problem olabileceğini söylemişti bir arkadaşım.yada şeker hastası olabilirsin demişti bana..

bende ço k çıkıyorum tuvalete 1 bardak su içsem yarısı tuvalete gıder.5 dk önce tuvalete gıtmıssem 5 dk sonra sankı hıc gıtmemısım gıbı sıkışık vazıyette tuvalete kosarım.çok su da içmediğim halde durum böyle idrar tahlılı yaptırdım bısşey cıkmadı.hele gece nefret edıyorum tuvalete kosmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…