- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
- 83
- Konu Sahibi derindeniz_55
-
kan tahlilinde çıkardı ama bunlar çıkmadı hiç ben hep böleyim de arttarak devam ediyor bu durum hele son günlerde artık dayanılmaz hal haldı diyebilirimSiz yinede bir doktora gidin,böbrek taşı,şeker,rahim sarkması,kist,idrar yolu enfeksiyonları,migren,erken menapoz gibi rahatsızlıklarda sık idrara çıkmanıza neden olur sadece şeker sebep olmaz.
aslında önceden beri böleyim sk idrara çıkarım ama son zamanlarda iyice arttı bu durum üstelik çay kahve de içmiyorum suyu da azalttım yanihep mi böyleydiniz, son zamanlarda mı oldunuz?
cevap vermişsiniz zaten hep böyleydim diye , ok :)
evet idrar da yaptırmıştımanormal bişeçıkmadıkan tahlilinde çıkardı ama bunlar çıkmadı hiç ben hep böleyim de arttarak devam ediyor bu durum hele son günlerde artık dayanılmaz hal haldı diyebilirim
Idrar tahlili yapıldı mı peki?
evet stres ve gerginlik hat safhada şu sıralar bir de korunmuyorum bebek düşünüyoruz bu 9. ayımız adetime de daha çok varrrYaşadığınız herhangi bir gerginlik veya stres varsa bu sebepten artıyor da olabilir.
ah keşke benim de öle olsa ya daha ne isterim habire tuvalete gidiyorum sıkıldım artık tutuyorum sonra komple çıkarıcam prostat olmasam ii hahahahhhçok acayip bence ya :/
bu kadar su atınca vücut susuz kalmıyor mu?
ben günde 2-3 kere ancak giderim.
fazla su içersem de 4 kere.
Stresten oluyor gibi geldi bana. Bir de bu durumu kafanıza çok taktıysanız sorun kendi kendini büyütüp duruyordur.evet stres ve gerginlik hat safhada şu sıralar bir de korunmuyorum bebek düşünüyoruz bu 9. ayımız adetime de daha çok varrr
kpssye hazırlanıorum ve aynı zamanda bebek düşünüyoruz streslerim bunlar yaniiStresten oluyor gibi geldi bana. Bir de bu durumu kafanıza çok taktıysanız sorun kendi kendini büyütüp duruyordur.
Bunlardan büyük stres mi olur. KPSS'nin ne kadar kötü bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. 9 aydır da bebek için uğraşıyorsunuz değil mi?kpssye hazırlanıorum ve aynı zamanda bebek düşünüyoruz streslerim bunlar yanii
valla haklısın ikiside şu an yaşanabilecek en büyük sıkıntılardan ikisinin de üstünden gelemıyorum bebek denemesinde 9. aya girmişbulunuyoruz ... kpss de ise 3. sene off offBunlardan büyük stres mi olur. KPSS'nin ne kadar kötü bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. 9 aydır da bebek için uğraşıyorsunuz değil mi?
benim sorun her tuvalete gittiğimde dolu dolu yapmam sanki saatlerdir çıkmamışımgibiböbreklerinizde sorun var dye düşünüyorum aynısın bende de oluyordu.. çok sık idrara gtme isteği.. gidince de çok az geliyordu.. antibiyotik kullandım bi haftada sorunum çözüldü çok şükür
ben hep sık tuvalete çıkardım ama son zamanlarda iyice arttı buhep mi böyleydi yeni mi başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?