- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
- 83
- Konu Sahibi derindeniz_55
-
Peki her tuvalete gittiğinizde idrarı tam yapabiliyormusunuz yani az az mı geliyoraşırı değil mi sanki her tuvalete gittiğimde saatlerdirgitmemiş gibi oluyor...
bu arada bir lt çok az değilmi su çok önemli bildiğim kadarıyla günde 2-3 lt normal diyor doktorlar
hayır az gelmiyor sanki saatlerce idrar yapmamışımgibi dolu dolu geliyorPeki her tuvalete gittiğinizde idrarı tam yapabiliyormusunuz yani az az mı geliyor
evim öyle sıcak ki ayaklarımda hep panduflar olur evden de çıkmamhiç üşüttüğümü düşünmüyorumAcaba üşütüyor musunuz?
evet sanki günde bir damacana içiyorgibihep tuvaletteyimmmidrar tahlili yaptırın, enfeksiyon olabilir idrar yollarında.
gerçi o kan tahlilinde çıkardı ama, vücudun bir yerinde enfeksiyon varsa lökosit değerleri yüksek çıkar.
böbreklerinize bir baktırın, gece o kadar çok kalkmak pek normal gelmedi bana.
yani 2 lt. su ile olacak iş değil.
evet sanki günde bir damacana içiyorgibihep tuvaletteyimmm
mesela şu an tuvalete gideli 20 dk olmadı bile yine geldi üstelik su falan da içmedim hey allahım yayok çünkü ben de hemen hemen o kadar içerim, yanında çay kahve de cabası.
ama gece 1 kere kalkarım nadiren, yatmaya yakın çok içtiysem, onun dışında kalkmam.
gün içinde de 4-5 maksimum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?