• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuvalet sorunu

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
83
kızlar ya benim derdim de çok sık tuvalete çıkmak afedersiniz... öyle ki artık çok rahatsız olmaya başladım bu durumdan gece uykumdan 2 ya da 3 kere uyanıp tuvalete gidiyorum .. hele gündüz neredeyse hep tuvaletteyim.. çok rahatsız olmaya başladım bu durumdan.. çok aşırı su içtiğim de söylenemez günde iki litre falandır içtiğim su çok da sayılmaz.. gün içinde 20 25 kere tuvalete gidiyorum .. tuvaletle aramızda çok iyi bir bağ oluştu resmen.. geçen ay kan tahlili yaptırdım sonuçlar temiz yani bir şeker hastalığı falan çıkmadı ..sizce bu durum normal mi beni uykumdan defalarrca uyandıracak kadar tuvalete gidiyor olmam normal mi ?

Değil. Ben de sık giderim tuvalete 2 lt den daha az su içerim. Ama işyerinde saat başı gittiğim de olur.
Günde 2 litre içiyorsan çok sık gidersin ama bu kadarı fazla. Daha çok tetkik yapılması lazım bence.

aşırı değil mi sanki her tuvalete gittiğimde saatlerdirgitmemiş gibi oluyor...
bu arada bir lt çok az değilmi su çok önemli bildiğim kadarıyla günde 2-3 lt normal diyor doktorlar

kızlar ya benim derdim de çok sık tuvalete çıkmak afedersiniz... öyle ki artık çok rahatsız olmaya başladım bu durumdan gece uykumdan 2 ya da 3 kere uyanıp tuvalete gidiyorum .. hele gündüz neredeyse hep tuvaletteyim.. çok rahatsız olmaya başladım bu durumdan.. çok aşırı su içtiğim de söylenemez günde iki litre falandır içtiğim su çok da sayılmaz.. gün içinde 20 25 kere tuvalete gidiyorum .. tuvaletle aramızda çok iyi bir bağ oluştu resmen.. geçen ay kan tahlili yaptırdım sonuçlar temiz yani bir şeker hastalığı falan çıkmadı ..sizce bu durum normal mi beni uykumdan defalarrca uyandıracak kadar tuvalete gidiyor olmam normal mi ?​
Ben de ayni durumdayim :( ustelik ben 2 litre bile su icmiyorum, ben gece cok kalkiyorum 6 kere kalktigimi biliyorum 1 damla için :( ben kendiminkinin psikolojik oldugunu dusunuyorum. Uyku kalitesini cok etkiliyor bu durum , Allah sabir versin size de

sistit değil de idrar yolu iltihabıolurum çok sık ve o dönemlerde de idrarımda yanma olurdu hep neyse bu sıkıntı ilaçlarla geçti ama ben bu idrar sorunundan çok sıkıldım şu an iltihabım yok yaniolsa akıntı veya ağrıdan hissediyorum

hele gece uykudan uyanmak öle sıkıntı ki benim için uykunun en güzel yerinde uyanmak zorunda kalmak ve bi daha uykuya dalmak çok zor oluyor benim için eşimölegüzel uyuyor ki gece tuvalete kalktığımı duyunca şaşırıyor o hiç kalkmaz çünkü

idrar tahlili yaptırın, enfeksiyon olabilir idrar yollarında.
gerçi o kan tahlilinde çıkardı ama, vücudun bir yerinde enfeksiyon varsa lökosit değerleri yüksek çıkar.

böbreklerinize bir baktırın, gece o kadar çok kalkmak pek normal gelmedi bana.
yani 2 lt. su ile olacak iş değil.

idrar tahlili yaptırın, enfeksiyon olabilir idrar yollarında.
gerçi o kan tahlilinde çıkardı ama, vücudun bir yerinde enfeksiyon varsa lökosit değerleri yüksek çıkar.

böbreklerinize bir baktırın, gece o kadar çok kalkmak pek normal gelmedi bana.
yani 2 lt. su ile olacak iş değil.
evet sanki günde bir damacana içiyorgibihep tuvaletteyimmm

Siz yinede bir doktora gidin,böbrek taşı,şeker,rahim sarkması,kist,idrar yolu enfeksiyonları,migren,erken menapoz gibi rahatsızlıklarda sık idrara çıkmanıza neden olur sadece şeker sebep olmaz.

yok çünkü ben de hemen hemen o kadar içerim, yanında çay kahve de cabası.
ama gece 1 kere kalkarım nadiren, yatmaya yakın çok içtiysem, onun dışında kalkmam.
gün içinde de 4-5 maksimum.
mesela şu an tuvalete gideli 20 dk olmadı bile yine geldi üstelik su falan da içmedim hey allahım ya

Back