• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet meselesi

sedefxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
71
79
3
27
Merhabalar bir sorum olacaktı çok alakasız ama ben birinin evinde tuvalete giremiyorum ama geçen gün feci sıkıştım mecbur kaldım istemeyerek utana sıkıla girdim istemiyorum birinin evinde tuvalete girmek
İsteyen benim evimde gelir tuvalete girebilir hiç sıkıntı yok hiç dert etmem
Ama ben birinin evinde tuvalete girerken çekiniyorum niye bilmiyorum çocukluktan kalma herhalde sizde varmı böyle bir durum sadece sormak istedim

Bende pek girmem sorun değil bana göre. Tutabiliyorsam tutar evimde yaparım mis gibi kendi ortamım🤭

Merhabalar bir sorum olacaktı çok alakasız ama ben birinin evinde tuvalete giremiyorum ama geçen gün feci sıkıştım mecbur kaldım istemeyerek utana sıkıla girdim istemiyorum birinin evinde tuvalete girmek
İsteyen benim evimde gelir tuvalete girebilir hiç sıkıntı yok hiç dert etmem
Ama ben birinin evinde tuvalete girerken çekiniyorum niye bilmiyorum çocukluktan kalma herhalde sizde varmı böyle bir durum sadece sormak istedim
Ben de çok zorda kalmadıkça tercih etmem birinin evinde tuvalete gitmeyi. Sanırım annem de böyle olduğu için ondan gelen bir alışkanlık.

Bende çok tanıdığım samimi olduğum birinin evinde girerim. Ama benim temizlik açısından onun için. Benim eniştem de sizin gibi girmez mesela

T
Bende çok tanıdığım samimi olduğum birinin evinde girerim. Ama benim temizlik açısından onun için. Benim eniştem de sizin gibi girmez mesela
temizlikle hijyenle alakası yok giremiyorum ayıp olacakmış gibime geliyor. Sanki ev sahibi istemezmiş gibi

T

temizlikle hijyenle alakası yok giremiyorum ayıp olacakmış gibime geliyor. Sanki ev sahibi istemezmiş gibi
Yavaş yavaş aşabilirsiniz bunu. Çok yakın olduklarınızdan başlayın gittiğinizde girin. Yani çok sıkmayın kendinizi. İnsanlar rahatsız olmaz emin olun. Siz rahatsız oluyor musunuz başka biri evinizde wc ye girdiğinde?

Benim kız arkadaşımda var kesinlikle hicbiryerde girmez oturmaz girecekse eger 50 defa siler temizler mecbur kalmdikca oda evde devamli ciktiktan sonra tuvalet yikar 😊

Back
X