Maalesef canım hala cişten veya kakadan haberi yok bekliyorum dediğim gibi artık ondan bir adım bekliyorumNe durumdasiniz acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef canım hala cişten veya kakadan haberi yok bekliyorum dediğim gibi artık ondan bir adım bekliyorumNe durumdasiniz acaba
Hazir olunca yapin canı sag olsun ikizlerimden erkek olan 3.gun ogrendi ..Kizim istemedi temmuza biraktim ben de .Maalesef canım hala cişten veya kakadan haberi yok bekliyorum dediğim gibi artık ondan bir adım bekliyorum
Aslında kızlar daha kolay olur diyorlar ama bizimkiler zorluyor bizi olsun dediğin gibi canları sağolsunHazir olunca yapin canı sag olsun ikizlerimden erkek olan 3.gun ogrendi ..Kizim istemedi temmuza biraktim ben de .
Hıı oldu, 9 aylık bebeğe söyleyelim haydi kendin yıkan diyemerhaba,2 yaş tuvalet eğitimi için geç kalınmış bir yaştır çünkü 2 yaştan itibaren bebekler anne babayı memnun etme evresini geçip inatlaşma evresine girerler.2 yaş sendromu da bununla birlikte size sıkıntı çıkarabilir.en uygun ay 9 aylıkken yavaş yavaş lazımlığa her sıvı gıda alımından 20dk sonra oturtmak ve böylece alışkanlığı edindirmeye başlamak gerekir.en geç ise 15 aylıkken başlanmamışsa başlamak gerekir.tuvalet eğitiminin en önemli püf noktası ise bebek tuvaletini yaptığında aferin demek ve gerekirse ödül sistemine gidilmesi yapmadığında ise hiç bir şekilde övülmemesi gerekir.yaşı gereği bebeğinizi farklı olarak bezinden artık rahatsız olacağı uzun aralıklarla değiştirin.kakasını yaptığında bekletin ve bezini eğer güzel bir külotla değiştirirsen asla rahatsız olmayacağını söyleyin her defasında da zorlamadan rankli seveceği külotlar alıp gösterin.klozet adaptörünü de sevimli renkli şekiller olanlarından seçin.sık sık tuvaletinizi yaparken ona da ne yaptığınızı tarif ederek gösterin("bak tuvaletimi yapıyorum,sen de artık yapabilirsin bizim gibi") peşinden koşturmayın,çok tepki vermeyin aksi takdirde sizi kullanma yoluna gidecektir.ama kurabiye yiyebilmek için tuvalete gidip tuvaletini yapmasını sağlayabilirsiniz ama şuna dikkat edin tuvaletini yapmış olması gerekir yapmadan verirseniz her defasında sadece tuvalete oturmakla kalır.gün içinde ona külot giydirin tuvalet zamanlarını tahmin etmeye çalışın bazen sorun ona. eğer küloduna yaparsa sorumluluğu kendisinin üstlenmesini isteyin.onları çıkarıp banyoya atmalısın ve yıkanmalısın deyin siz de yardım edin ama çok da müdahale etmeyin.
Merhaba canım. Benim kızım 26 aylıkken tuvalet eğitimini tamamladı. Çok zor olmadı bizim icin çünkü kızım bezi çıkarmak istiyordu hatta birkac kere bezini çıkarıp ortaya cisini yaptığı oldu:) Ben hic lazimlik kullanmadım. Direkt klozet kapağı alıp o sekilde alıştırdım. Tuvalete oturmakta hic sıkıntı çıkarmadı cisini de yapıyordu ama kakayı zorlandığı icin beze yapıyordu. Baslarda iki soyluyorsa 5 soylemiyordu ama zamanla rahatsız olmaya başladı altına kaçırdığında. Kakayı da bir kere tuvalete yapınca gerisi geldi. Çocuklar için klozete koyulan resimli tuvaletler var. Onlar ilgisini çekebilir hem de bir yere giderken taşınabiliyor. Ortası bosluk halka seklinde ve yanlardan tutma yeri var. Lazimlik ile uğraşmamış olursunuz.Kızlar slm kızım 2.5 yaşında tuvalet eğitime başlıcam bu aralar bana tecrübelerinizi yazarmısınız nasıl tuvalet eğitimi verdiniz
Verdim vallahi 5 günde öğrendi her ikisini deKızlar slm kızım 2.5 yaşında tuvalet eğitime
Merhaba bu gün 2. Günümüz herşeyi denedim ama dün akşam kakasını tuvalete yaptı ve sabah tek yapıyor ilerleminizi merak ettim