Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aralıkta başlamıştım ama hasta oldu kabızlık falan tekrar başa döndükBenim oglumda 1 ay sonra 2.5 olacak bende havalarin ısınmasını bekliyorum arada annecigim çişini tuvalete yapmak ister misin diyorum hayır diyor.
Zorlu bir süreç beni bekliyor sanirim.
Ben 3 gundur alistirmaya calisiyorum oglum 26 aylik henuz bi asama kaydedemedim insallah cok zorlamaz sizinkiler zor bir surec kendi psikolojinizide hazirlayin
Siz yine 3 gunde iyi asama kaydetmissiniz benim 9.gunum hala soylemiyo sadece ben goturursem yapiyo hele bugun disari gittik cok kotu bi gun gecirdikBenim kızım da 26.ayında, bugün 3.gün, çok zorlanıyorum dün 2 saat tutuyordu hatta en son iki kere söyledi çişim geldi diye ama bugün sürekli altına yapıyor, sabahtan beri kaç kere değiştirdim bilmiyorum.
Siz de durum nedir acaba, bir ilerleme kaydedebildiniz mi
Siz yine 3 gunde iyi asama kaydetmissiniz benim 9.gunum hala soylemiyo sadece ben goturursem yapiyo hele bugun disari gittik cok kotu bi gun gecirdik
Merhaba oğlum 33 aylık aynı sizin yazdığınız gibiyiz. Kakasından hiç rahatsız değil bıraksam saatlerce öyle durur. Ben tuvalate götürünce yapıyor ama onun dışında hep altına yapıyor. Bu ay lazimlik alıp bezi tamamen çıkarıcam bakalım başarırım inşallah. Sizin durumlar nasil37 aylik benimki bile isteye inadina bez takdiriyor
30 aylikken birakdik bezi,iki ay sonra birden altina yapmaya basladi
hatam kizdim yaptigimda bir deil iki deil surekli yapiyordu tamamen ogrenmisken bu hale geldik
sonunda wc ye bile sokamadim pes ettim bende tekrar bez bagladim
bekliyorum ne zaman gonlu olacak diye
simdilik kakasini gizli yapiyor ama ben degostirmesem o kakayla saatlerce durur rahatsiz olmuyor
yani hiç bulasmayin kucukler,kendi gelsin al bezi istemiyorum desin :)
merhaba,2 yaş tuvalet eğitimi için geç kalınmış bir yaştır çünkü 2 yaştan itibaren bebekler anne babayı memnun etme evresini geçip inatlaşma evresine girerler.2 yaş sendromu da bununla birlikte size sıkıntı çıkarabilir.en uygun ay 9 aylıkken yavaş yavaş lazımlığa her sıvı gıda alımından 20dk sonra oturtmak ve böylece alışkanlığı edindirmeye başlamak gerekir.en geç ise 15 aylıkken başlanmamışsa başlamak gerekir.tuvalet eğitiminin en önemli püf noktası ise bebek tuvaletini yaptığında aferin demek ve gerekirse ödül sistemine gidilmesi yapmadığında ise hiç bir şekilde övülmemesi gerekir.yaşı gereği bebeğinizi farklı olarak bezinden artık rahatsız olacağı uzun aralıklarla değiştirin.kakasını yaptığında bekletin ve bezini eğer güzel bir külotla değiştirirsen asla rahatsız olmayacağını söyleyin her defasında da zorlamadan rankli seveceği külotlar alıp gösterin.klozet adaptörünü de sevimli renkli şekiller olanlarından seçin.sık sık tuvaletinizi yaparken ona da ne yaptığınızı tarif ederek gösterin("bak tuvaletimi yapıyorum,sen de artık yapabilirsin bizim gibi") peşinden koşturmayın,çok tepki vermeyin aksi takdirde sizi kullanma yoluna gidecektir.ama kurabiye yiyebilmek için tuvalete gidip tuvaletini yapmasını sağlayabilirsiniz ama şuna dikkat edin tuvaletini yapmış olması gerekir yapmadan verirseniz her defasında sadece tuvalete oturmakla kalır.gün içinde ona külot giydirin tuvalet zamanlarını tahmin etmeye çalışın bazen sorun ona. eğer küloduna yaparsa sorumluluğu kendisinin üstlenmesini isteyin.onları çıkarıp banyoya atmalısın ve yıkanmalısın deyin siz de yardım edin ama çok da müdahale etmeyin.Kızlar slm kızım 2.5 yaşında tuvalet eğitime başlıcam bu aralar bana tecrübelerinizi yazarmısınız nasıl tuvalet eğitimi verdiniz
Ne durumdasiniz acabaHepinize çok teşekkür ederim sölediklerinizin bir çoğunu denedim ama malesef tam anlamıyla başlayalı 1 hafta bile olmadı pes etmek yok