• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi tuvalet eğitimine başlayan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bana temizliğe gelen kadın bugün dedi ki "tuvalet eğitimi için erken değil, benim kız bir yaşındayken bezi bıraktı". hiç böyle bişey duymamıştım şoka girdim valla. yemin billah etti bir de. olabilir mi böyle birşey ya? 1 yaşında !

Sözde eşimin anneannesi eşime, kuzenlerine bezi bir yaşındayken bıraktırmış. Evelki gün bana aaaa daha Çınar bezli mi??? günah yavrum alıştırsana dedi. Hee alıştıda ben kıllığına bağlıyorum

hemen başlayayım bari, hazır yaza girmişken. 2 yaşını beklersem kışa denk geliyor. aslında sıcaklarda da bez hiç çekilmiyordur, yazık minnoşumun popocuğuna.
emziği bıraktırarak egomu tatmin etmiştim aaa bu kıza birşeyi yaptırabildim diye. iyi de etmişim her geçen gün bişey yaptırmak zorlaşıyor, en doğal ihtiyacı yemeği bile yediremedikten sonra. Oooffff of

kızlar şü ürün nasıl sizce yada başka marka araştrdıysanız,aldıysanız,ne tavsiye edersiniz.başka bişey alcam netten yanında bu da aradan çıksın.

oturak.gif

# Birbirinden ayrılabilir 3 parçadan oluşan bu ürün 12 aydan itibaren bebeğinizin tuvalet eğitiminde en iyi yardımcınız olacaktır.
# Bebeğiniz bu oturakta tuvaletini yaptığında önce bir sifon sesi duyulmakta , kalktığında ise önce kahkaha ve her seferinde değişik müzikler çalmaya başlar.
# Bu sayede tuvaletini yapan bebekte bezine yapmaktansa oturağında tuvaletini yapma arzusu uyanır.
# Parçaları ayrıldığında üst tarafı her türlü tuvalete uygun klazot adaptörü olarak kullanılabilir.
# Alt parçası ise okul çağına kadar çocuğunuzun ulaşamadığı yerlere (lavobo, mutfak tezgahı, masa vb.)yükselmesini sağlayan yükseltici vazifesi görür.
# Özel plastikten üretildiğinden leke tutmaz, temizlenmesi çok kolaydır.
# Özellikle doktorlar ve pedagoglar tarafından tuvalet eğitimi sürecinde tavsiye edilir.
# Çocuğunuz bu oturağı çok eğlenceli bulduğundan sürekli bu oturağa oturmak isteyecektir, bu da bez tüketimini büyük ölçüde azaltacaktır.
# Bu ürünü kullanan çocukların tuvalet eğitimini almaları 3 ay ile bir yıl daha erken olabilmektedir.

Evet benim de kafam karışık kızım 17 aylık yaptıktam sonra söylüyor...

Kayınvalidemin komşusu 1,5 yaşındayken alıştırmış şimdi çocuk 3 yaşında ve kokusundan tiksindiği için tuvaleti bırakmış tekrar bez bağlamaya başlamışlar... Bunu duyunca iyice tedirgin oldum....

Ama deneyeceğim istemez korkarsa seneye yaza kalır artık napalım....

ben yarın gidip adaptör alacam, direkt tuvalete oturma alıştırmalarına başlayayım diyorum. oturağı istemiyorum, çünkü bir de onun temizliği ile uğraşamam. ya çok alışır uzun süre oturak kullanmak isterse zor olur diye düşünüyorum

bende ufaktan başladım.önce lazımlık aldık arada oturttuk bezle.şimdi de uykudan kalkınca oturtuyorum genelde yapıyor.kakası gelincede köşe bucak saklanıyor ve çömeliyor.kaldırıp lazımlığa oturtmak istiyorum oturmuyor.

Back