Tuvalet eğitimi

Yozgatli6666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
220
51
98
Kızlar 3. Çocuğum 3 yaşında 2 buçuk yaşındayken yazın çiş eğitimi denedim ilk gün hemen yaptı dedim kolay olacak sonra yapmadı 4 gün uğraştım tuvalette tuttu tuvaletten çıkınca altına yapti dün tekrar başladım evim sıcak yaza kadar toparlar diye yine dün tuvalete yaptı Ödüllendirdik gece de kaldırdım ama bugün yine yapmıyor altına yapıyor galiba kakası var o yüzden tuvallette tutuyor diye düşünüyorum diğer 2 çocuğum 2 yaşında hemen öğrendi 2 3 günde yine pes edeyim mi sizce zorlamasammi ama 3 yasinada girdi büyüdükçe dahada zorlasir mi yoksa devam edeyim mi??

Merhaba. Benim kızım 3.5 yaşında alıştı 12 gün uğraştım anca çişini öğrendi. Kakasını da 4-5 ayda anca alıştı. Her çocuk aynı değil. Sabırlı olun bence devam edin başlamışken bırakmayın.

Merhaba. Benim kızım 3.5 yaşında alıştı 12 gün uğraştım anca çişini öğrendi. Kakasını da 4-5 ayda anca alıştı. Her çocuk aynı değil. Sabırlı olun bence devam edin başlamışken bırakmayın.
Galiba diğer çocuklarım kolay öğrendiği için bunda sabırsız oluyorum sizinde böyle 1 gün yapıp 1 günde yapmadığı oldu mu?

Evet oldu. Mesela başladığımın ikinci günü yapmıştı tuvalete çok sevinmiştim tamam artık oldu demiştim ama sonra tekrar altına yapmaya devam etti

27 aylık Bende eğitimin 13 . Gundeyim. Hala kaka kaçırma ara ara devam ediyor . Arada Çiş de kaciriyor. Vazgeçmedim . Gece sorun yok fakat gündüz kaçırıyor.
Bez bağlamayın vazgeçmeyin öğreniyorlar ilk günlerde ki kadar kaçırmıyor .

Hemen vaz geçmeyin ilk günler kaçırması normal kakayı da.. Önce kakayı yaklaşık iki ay kadar sonra da çişi kaçırmamayı öğrenir yıpratıcı ama sakın ve destekleyici olun..

Back