Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitimi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
istemiyorlar canim belli bi yasa gelince rahatsiz oluyorlar ikizlerim simdiden bezi actimmi taktirmak istemiyorlar

bi kere cikar ve altina kacirda da takma bzi o zaman basa dönüş yasamazsinn
Evet bende öyle düşünüyorum. Çıkarınca geri dönüş yaşamak istemiyorum. Ama dönmeyeceğim diye de çocuğu hazır zannedip zorlamak istemiyorum. Ah bi konuşsa işim çok kolaylaşacak.

Bende inanıyorum kendisi karar vereceğine. Ama “o daha bebek, ne anlar karar vermekten” diye vik vik konuşulacak. Şüphe etmemek için sebebim oluyor deneyimli anneler. :)

Ay çok güzel ya. Tramva riski sıfır resmen. Peki geceleri nasıl atlattınız? Tuvalet için uyanıyor mu? İlk başta siz mi uyandırıyorsunuz?
Ne o uyandı ne biz uyandırdık. Gece yatmadan 1-2 saat önce sıvı tüketmiyor. Yatmadan önce tuvalete gidince sabaha kadar tutabiliyor.

Bende inanıyorum kendisi karar vereceğine. Ama “o daha bebek, ne anlar karar vermekten” diye vik vik konuşulacak. Şüphe etmemek için sebebim oluyor deneyimli anneler. :)
İnanın kendileri zamanı gelince her şeye kendileri karar veriyor.

Evet bende öyle düşünüyorum. Çıkarınca geri dönüş yaşamak istemiyorum. Ama dönmeyeceğim diye de çocuğu hazır zannedip zorlamak istemiyorum. Ah bi konuşsa işim çok kolaylaşacak.
Sana ipuclarini verir canim bezi istemez
Gecr kuru olur bezi
Wc ye gitmeyi merak eder
Ve insallah kolay gecer senin icin canim❤

boşverin o torba ağızlıları çovuk ne zaman hazrasa o zaman zkımse zorlama işi sevmezken çocuklara zorlama eğitim vermek canice.onlarda bırey. .30 aylık oldu emzırıyorum artık sık değil ama gunde bır defa el sıkışıp anlaşıyoruz.neler dedıler onu sur bunu sur kocaman oldu onu yap bunu yap. ben sevıyorum emzırmeyı koyun koyuna hoşuma gıdıyor goz goze gelmek bakışıp guluşmek kime ne .velhasıl kendı bırakmaya başladı ısrarcı değil artık anlıyacak sevıyede cunku.tuvaletde aynı sekılde.sınyal verıyorsa bırde sınyal değil siz hazırmısınız once ona karar verın.yavstan aklına sokuyoruz bezı sokuyoruz gazını atmak için tuvalete goturuyor bızı sonra bı bakmışssın işemiş dakka da bır tuvalete gıderken sabır lazım o yuzden ılk sız hazır olun başkalrının torba ağzı için ne kendızı uzun nede çocuğunuzu.her coçuk ozel ve farklıdır.

Çok teşekkür ediyorum. Daha 2 yaşı dolmadı bile hergün eğitim ver cümlelerini duymaya başladım bile. Neyseki bunu verecek olan benim, kabul edecek olanda kızım. Dediğiniz gibi hazır olmasını bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…