- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
İnşallah oyle olur çok teşekkür ederimHer yarım saatte bir azınlığa oturatacaksınız. Bir de kendisi söylemiyormuş uzun bir süre. İlk gün için çok panik geldiniz. Ben geniz tuvalet eğitimi vermedim ama yakınlarımdan gördüklerim bu şekilde. Umarım kolaylıkla atlatırsınız.
Sık sık lazımlığa oturun. Çişini lazımlığa yaptığında alkışlayın, büyük kıyamet koparın3 yas oldu artık bezi çıkartalım dedim.Dun başladık her yere işedi durdu bir kere lazımliga denk getirdik.Bugun sabahtan beri gene işeyip dolanıyor.Sadece bir kere ben oturttum lazimliga yaptı o da kendi gelip söylemedi ben oturttum zar zor yaptı.Cok zor geçiyormuş bu süreç 2. Gün ama alistiramayacagim galiba ya hiç alınmazsa napicam kızlar deminde ıslandı anne dedi baktım koltukta kaka Ay benn napicam
Ya çok teşekkür ederim evin batması zaten önemli değil.Korkum hiç alisamamasiSık sık lazımlığa oturun. Çişini lazımlığa yaptığında alkışlayın, büyük kıyamet koparın, ödüllendirin.
2 gün henüz çok yeni, alışacak. Sabır lazım..
Sakın bırakmayın, bezin gelip/gidebilen bir şey olduğu mesajını vermeyin. Bez gittiyse gitti, bitti.
Kışın zaten çok zor olur, hazır yaz bırakın cıbıl cıbıl gezsin bebe. Her şey yıkanır, temizlenir. Sakin kalmaya çalışın. Böyle böyle öğreniyor tüm çocuklar. Sakin
Merak etmeyin alışacak. Her çocuk geçiyor aynı dönemlerden, daha 2 gün olmuş durun da?Korkum hiç alisamamasi
Ohh iyiymiş abi yapsın sana bez. Bez kaç para olmuş haberin var mı seninnntuvalete sen gir çık. Anne çiş kaka yaptı hadi sen de yavrularını yap diyin. Yapınca alkış kıyamet tabi hahasonra sticker alın her isabette yapıştırsın tuvalete.
İlk gün için de çok beklentiye girme. İlk çocuğum çok zor alıştı ikinciye başlamaya cesaret edemiyorum 30 aylık oluyor bu ay. Herşeyi biliyor tuvalet deyince abi yapsın bana bez tak diyor
Bunların altında yatan sebepler vardır muhakkak kakasını görüp korkmuş olabilir ondan tutmuş olabilir meselabüyük kızım çiş olayını hemen çözmüş kakada illallah ettirmişti bizi. inatla tutuyordu ve yapmıyordu. 3 ayın sonunda onu da cozmustuk. küçük kızım ise tam bir felaket. burnumdan getirdi resmen. çiş tamam ama 1 yıl oldu kakaya hala yapmicam diye direniyor. bu eğitim gerçekten zor ve çok sabır istiyor.
EvetOğlunuz bunu yapan di mi
Çok sevindim adınıza darısı bize insallah yani ilk günler bu durun normal miBenim oglum 2 bucuk yasinda.
1 ay evvel başlamıştık. İlk gunler her yer ciş ve kaka oldu. Bıkmadan, usanmadan temizledik..
15 gün sürdü alışması.. ilk gunler kabullenmesi biraz zor sanırım çocuk için ama oldu bitti..
3 yas oldu artık bezi çıkartalım dedim.Dun başladık her yere işedi durdu bir kere lazımliga denk getirdik.Bugun sabahtan beri gene işeyip dolanıyor.Sadece bir kere ben oturttum lazimliga yaptı o da kendi gelip söylemedi ben oturttum zar zor yaptı.Cok zor geçiyormuş bu süreç 2. Gün ama alistiramayacagim galiba ya hiç alınmazsa napicam kızlar deminde ıslandı anne dedi baktım koltukta kaka Ay benn napicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?