Aynı sorun bizdede var kabızlığını tedavi etmeye çalışıyorum şimdi o nedenle hiç zorlamıyorum kakayı altına yapmasına öncelikle korkulacak birşey olmadığını görsün kabızlığı geçsin istiyorum yoksa kısır döngüye giriyor korku kabızlığı kabızlıkda korkuyu tetikliyor haliyle canı acıyor kakayı yaparken
Ewet aynen dediğiniz gibi önce kabızlıgını düzelttik.
3 gündür kakasınıda söylüyo..Yaptıkça çiçege kuşa buluta güneşe artık aklınıza gelebilecek hertürlü şeye benzetmeye yapıorum onun da çok hoşuna gidiyo hatta çiçege benzettiklerime hayır o güneştiiii dediği bile oluyo, çok komik oluyo bu halleri..
Allah tüm annelere sabır versin..Kızmadan bağırmadan korkutmadan bunun üstesinden gelebilirsiniz..
Fazla düşünmeden beze döndük biz. Arada açıp tuvalete de yaptırdım ama canı istediyse. Hatta sabahleyin kendisi bezini açıp tuvalete yaptı beni görünce :) Öğlenleyin ise iki defa bezine yaptı ve ben yer-halı-koltuk silmekten yırttım. Artık mürekkep kokusunu bile çiş kokusu zannediyorum. İçim kalktı. Öğleden sonra çişini yaptırıp bahçeye çıkardım bezsiz ve orada da bir saat içinde yine yaptı. Yani ilk günkü gibi. Ben bu duruma bir anlam veremiyorum. Geceleri yataklar eskisinden beter batıyor. Siz kiraz yedirince daha mı çok tuvalete çıkıyorlar? İki gündür böyleyiz. Hele dün ben farkettim o uyanmadı bile. Sanırım en iyisini yaptım beze dönmekle. 4 ay sonra üç yaşını bitirecek ama demek ki hazır değilmiş. Ramazandan sonra yine başlamayı düşünüyorum. Ama bu arada kayınvalidemlerde görümcemin oğlu da olacak, belki ona özenir diye de düşünmüyor değilim. Bakalım nolcak. Döndüğümde yazarım. Kimse okumasa da hıh.
Fazla düşünmeden beze döndük biz. Arada açıp tuvalete de yaptırdım ama canı istediyse. Hatta sabahleyin kendisi bezini açıp tuvalete yaptı beni görünce :) Öğlenleyin ise iki defa bezine yaptı ve ben yer-halı-koltuk silmekten yırttım. Artık mürekkep kokusunu bile çiş kokusu zannediyorum. İçim kalktı. Öğleden sonra çişini yaptırıp bahçeye çıkardım bezsiz ve orada da bir saat içinde yine yaptı. Yani ilk günkü gibi. Ben bu duruma bir anlam veremiyorum. Geceleri yataklar eskisinden beter batıyor. Siz kiraz yedirince daha mı çok tuvalete çıkıyorlar? İki gündür böyleyiz. Hele dün ben farkettim o uyanmadı bile. Sanırım en iyisini yaptım beze dönmekle. 4 ay sonra üç yaşını bitirecek ama demek ki hazır değilmiş. Ramazandan sonra yine başlamayı düşünüyorum. Ama bu arada kayınvalidemlerde görümcemin oğlu da olacak, belki ona özenir diye de düşünmüyor değilim. Bakalım nolcak. Döndüğümde yazarım. Kimse okumasa da hıh.
dogdugundan berı kabızlık yasamayan kızım 2 gun tuvalet egitimini denedik diye kabız oldu resmen sabah sancıyla uyandı. Hic zorlamadım kızmadım ısrarcı olmadım. İstemedi diye hemen bıraktık ama neden oldu anlamadım. Birkac hafta sonra tekrar deniycez. İsimiz zor gibi gorunuyor:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?