Tekrar merhaba size yazmistim daha once ama erken baslamaya karar verdim
seyzen
imdaaaaaaaaaaaaaaaat diye bagirmak istiyorum cok yorucu bi surecmis kziim 2 yasini 15 gun gecti bugun 6. Gunumuz.
Kziimin Konusamadigini ve sabah bezinin dolu kalktigini soylemistim.
Egitime basladiktan bu yana sadece 1 kere yatak islatti o zmanda 11 saat uyumustu ve sut icip uyumustu. Gece ve oglen hic bi sorunumus yok cok sukur ki gece egitimimiz tamam oldu bile ama gunduz
ilk gun kabus gibiydi bi ara pes edip bezi takicaktim ama sabrettim 6 gundur ugrasiyorum. Size kizimin kac defa tuvalet kac defa kacirdigini gun gun yaziyorum bu konuda tecrubenizden yararlanmak istiyorum.
1.gun: 15 kacirma 1 tuvalet
2.gun:8 kacirma 3 tuvalet
3.gun:9 kacirma 2 tuvalet
4.gun:5 kacirma 1 tuvalet
5.gun:3 kacirma 5 tuvalet (rekor)
6.gun:4 kacirma 3 tuvalet
Bu sekilde ilk gunlere gore daha iyi. Kizima ne yapmasi gerektigini herdefasinda anlatiyorum nereye cis kaka yapicam diye sorunca gosteriyor bazen cisini yaptiktan sonra gidip lazimligina oturuyor. 4.gun yapmadan 2 dk once hizli bi sekilde anne anne anne dedi hemen goturdum ve yapti cok sevindik ama devami gelmedi. Cis kelimesini kullaniyor ama yaptiktan sonra veya yapmadan once soylemiyor.
Ilk gun 15 dk 1 altina yapmisti dun ve bugun 3 4 saatte 1 yapiyor bol su vermeye calisiyorum sizce tutmayi ogrendimi? Bana ne zman soyler? Soyleyebilirmi? Size herseyi detayli yazdim ne diyosunuz? Biseyler duymaya ihtiyacim var
tek kaygim konusamiyo olmasi konussa bu kadar endiselenmem
bu kadar ugrasmisken birakmak istemiyorum. Gece hic kacirmiyor sorunumuz yok. Cvpinizi bekliorum