- 13 Ağustos 2014
- 6.270
- 13.911
- 36
Geçmiş olsun o halde dükkanı da satar yakındaParadan yana sıkıntı yok dükkan var aylık 100bin getirisi var ama artık içeri giriyor hep dükkan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun o halde dükkanı da satar yakındaParadan yana sıkıntı yok dükkan var aylık 100bin getirisi var ama artık içeri giriyor hep dükkan
Normalde aylık 100 bin kazandıran dükkan nasıl bi anda içeri girmeye başladı pekiParadan yana sıkıntı yok dükkan var aylık 100bin getirisi var ama artık içeri giriyor hep dükkan
Sizce arabanın plakasını versem bişey yakalanınca olayı duysam karakoldayım diye o zamanda bahane edip ayrılsam plakayı benim verdiğim polisi aradığım anlaşılırmıDaha kötüsü esrar met bulamayınca bunu kullanıyorlar o sebeple bin kat daha tehlikeli
Onada yalan buluyor maalesef iş yok kimsede diyorNormalde aylık 100 bin kazandıran dükkan nasıl bi anda içeri girmeye başladı peki
Teşekkür ediyorum zamanınızı ayırdığınız içinSpiralede güvenme çocuğun var kucağına alıyosundur illa kayar falan, senelik iğnelerdende yaptır. Adamla evde çatışma kocalık ilgi bekleme. Para kazanmaya bak 5 alsan 2 alıyorum de evde altın takı vs ne varsa bankaya koy, asla ne kadar paran olduğunu söyleme akıllı davranman lazım. Uyuşturucu için elinde avcunda ne varsa alır. Bu saatten sonra düzelirizlere kanma gerçekten hayati durum olmasa bu kadar yazmazdım.
Iyricayıda kolay temin edemezlerki yahu kırmızı reçete ilaç esrar bulmak daha kolay olur muhtemelen. Bu işlere bulaşanın sonu hayır olmaz evde ne varsa satar yavaş yavaş artıkDaha kötüsü esrar met bulamayınca bunu kullanıyorlar o sebeple bin kat daha tehlikeli
Eski sevgim filan kalmadı zaten çünkü önceden böyle değildiBöyle herifleri de sevmeyin arkadaş ya. Günlük kavga ediyoruz diyorsunuz bir de şaka gibi
Kolay artık bir sürü eczacı bu durumdan mağdur.Iyricayıda kolay temin edemezlerki yahu kırmızı reçete ilaç esrar bulmak daha kolay olur muhtemelen. Bu işlere bulaşanın sonu hayır olmaz evde ne varsa satar yavaş yavaş artık
Canım özelden yazdım sanaKolay kolay bulunmuyor zaten diyor 2-3ayda bir içiyorum zaten yoksa bağımlılık yapar diyorda ben inanmıyorum haftada bir kafası güzel gözleri kırmızı
Ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim böyle giderse kanser olacağım zaten annemde genetiktiPatronumun eşi misiniz diye bir düşündüm. Kendisi de utanmadan ulu orta bırakıyor bu mereti, kağıda dökülü çekmecesinin üstünde duruyor. tüm ofis içtiğini biliyoruz. sigara kağıdına sarıyor ve içiyor. hatta sigara kutusunda sarılı taşıyor görüyorum. ayrıca lyrica da kullanıyor. Dediğiniz gibi gözler kızarıyor bazen anlamsız mutluluklar yaşıyor. Kokusu da farklı ama hatta onu da koklasanız aromalı değişik bir kokusu var anlarsınız. Tütün sigara kokusuna benzer bu aromatik bir koku kımıldatınca bile kağıttan kokusu yayılır.
Yok canım ne alaka... Bağımlılar dürüstlükleriyle tanınırAma bana 2-3ayda bir bir tane bağımlı olmamak için diyor sizce yalanmı söylüyor
kaşıntı filan yapıyormu acaba ya deli gibi kaşınıyorYok canım ne alaka... Bağımlılar dürüstlükleriyle tanınır
Kaşıntı yaptımı sizde deli gibi kaşınıyorHayır lyrica kafa yapıyor tabiki o amaçla içiyorlar ben kendimden de biliyorum, kesinlikle kafa yapıyor uyuşturucu gibi bişey zaten kırmızı reçeteyle alınıyor ulaşımı pek kolay değil
Kokusunu hiç anlamadım ya zaten almış bendenTütüne benziyor. Kokusuna baktığında kına kokusu mu geliyor yoksa çikolata kokusu mu ? Kına kokusu varsa esrarla karışıktır