• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tutunma kanaması ne zaman ve nasıl olur ?

hepuzulenkadin

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
20
4
6
27
Önce ki ay adetim 15 gün boyunca azar azar gelerek sürdü ve ilk defa böyle oluyor dostinex kullaniyorum , ve bu ay 15 adet olmustum ya üstünden 15 geçti ve böyle peceteye silince azcik kan geldi ve bidaha hiç gelmedi tutunma kanaması olabilir mi 2 seneyi geckindir bebek bekliyorum da :( inşallah isteyen herkesin bebeği olur benimde tabi :)

Önce ki ay adetim 15 gün boyunca azar azar gelerek sürdü ve ilk defa böyle oluyor dostinex kullaniyorum , ve bu ay 15 adet olmustum ya üstünden 15 geçti ve böyle peceteye silince azcik kan geldi ve bidaha hiç gelmedi tutunma kanaması olabilir mi 2 seneyi geckindir bebek bekliyorum da :( inşallah isteyen herkesin bebeği olur benimde tabi :)
Yani test yapmadan bilemezsin malesef
Benim yerlesme kanaması adetime 2 3 gün varken kahverengi lekelenme geldi adet oldum zannedip ped koymuştum devamı gelmeyince test yaptım ve hamile olduğumu öğrenmiştim
İnşallah seninde beklediğin öyle hayırlısıyla

Benim yerlesme kanaması adetime 2 3 gün varken kahverengi lekelenme geldi adet oldum zannedip ped koymuştum devamı gelmeyince test yaptım ve hamile olduğumu öğrenmiştim
Bu tutunma kanaması kaç gün sürüyor ? Regl gibi 5 gün mü daha kısa mı

Benimde rwglimden 3 gün önce gelmişti ama kahverengi kanama gibi gibi 3 4 saat sürdü durdu ondan sonra 1 pesi doldurmadı bile

Benim de aynen öyle olmuştu hatta namazı bıraktım regl oldum diye, sonra hiçbir şey gelmedi ben de namaza tekrar başlamıştım. 4. ve 5. günlerde test yaptığımda negatif çıktığı için hiç ihtimal vermedim mevsimsel gecikme dedim ama 8.gün olduğunda artık kan verdim ve sonuç sayfasında 439’u görünce yaşadığım şoku ve mutluluğu anlatamam, Allah isteyen herkese nasip etsin ❤️

Merhabaler benimde bugün adetimin 32.günü dünden beri bel kasık ağrısı var bacak ağrısı daha çoktu bugün çoka z kanama olunca regl oldum diye ped koydum lekelenme oldu kanama yok. Yerleşme kanaması mı sizce? İll defa böyle bişey yaşoyorım normalde dün regl günümdü

Merhabaler benimde bugün adetimin 32.günü dünden beri bel kasık ağrısı var bacak ağrısı daha çoktu bugün çoka z kanama olunca regl oldum diye ped koydum lekelenme oldu kanama yok. Yerleşme kanaması mı sizce? İll defa böyle bişey yaşoyorım normalde dün regl günümdü
Regl sökülmeye çalışıyor da olabilir

Regl sokulmeye çalışıyor da olabilir

Back