Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tutunma için ltfen bakar mısın benim için önemli
- Konu Sahibi maydanooz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- embrito transferi sonrası tüpbebebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Şubat 2012
- 411
- 110
- 303
Hay allah yani yandan basımca sessize geçiyo ama uyku sersemi fırladım gittim inşallah olmasın bişey sağolunBişey olmaz Allah'ın izniyle ama biraz daha dikkat edin.
- 21 Aralık 2021
- 802
- 674
- 53
- 29
- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.322
- 78
Rica ederim ama bu kadar panik olmayın uğraşıyorsunuz o kadar, herşeye katlanıyorsunuz, daha sakin hareket edinHay allah yani yandan basımca sessize geçiyo ama uyku sersemi fırladım gittim inşallah olmasın bişey sağolun
- 27 Şubat 2012
- 411
- 110
- 303
Haklısınız işte refleks gbi oldu bi andaTelefon çalsa da millet rahatsız olsun. Siz o kadar emek verip tüp bebek yaptırıyorsunuz. Millet rahatsız olmasın diye koşuyorsunuz. bence bidaha yapmayın
Ani hareketlerden kaçının
- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
Merhaba. Canım hayırlı olsun ..inşallah tutunur bebeğin..içini ferah tut..Merhaba dün transfer oldum bugün sanahta telefon çaldı nedense panikle fırladım uyanmasın kimse diye odaya koştum . Bu durum tutunmayı etkiler mi şimdi çok üzgün ve tedirginim
Bnde transfer yaptığım ilk iki gün sürekli kabus goruyordum..uyku arasında uyanıyorum..uykuya dalacsgim zaman aniden ses duyar gibi olup irkiliyordum..hatta oyuzdem tutmaz diye çok korkmuştum..çok şükür tutundu bebeğim ..inşallah sizinde pozitif ile sonuçlanır..
- 14 Ağustos 2018
- 19.649
- 2
- 73.833
- 598
- 2 Aralık 2023
- 1.257
- 1.444
- 53
Ben transfer olup odaya geçtikten sonra wc için kalıp hazırlanırken telefon elimden kaydı panikle bir anda eğildim yakalamak için sonra benim de içim içimi yedi. Şuan tutundu şükür. Evde de sürekli yatmadım yürüdüm de merak etme birşey olmaz o kadarcıktanMerhaba dün transfer oldum bugün sanahta telefon çaldı nedense panikle fırladım uyanmasın kimse diye odaya koştum . Bu durum tutunmayı etkiler mi şimdi çok üzgün ve tedirginim
- 27 Şubat 2012
- 411
- 110
- 303
Amin inşallah sağolunMerhaba. Canım hayırlı olsun ..inşallah tutunur bebeğin..içini ferah tut..
Bnde transfer yaptığım ilk iki gün sürekli kabus goruyordum..uyku arasında uyanıyorum..uykuya dalacsgim zaman aniden ses duyar gibi olup irkiliyordum..hatta oyuzdem tutmaz diye çok korkmuştum..çok şükür tutundu bebeğim ..inşallah sizinde pozitif ile sonuçlanır..
- 27 Şubat 2012
- 411
- 110
- 303
Teşkkür ederim su serpildi inanınBen transfer olup odaya geçtikten sonra wc için kalıp hazırlanırken telefon elimden kaydı panikle bir anda eğildim yakalamak için sonra benim de içim içimi yedi. Şuan tutundu şükür. Evde de sürekli yatmadım yürüdüm de merak etme birşey olmaz o kadarcıktan
- 27 Şubat 2012
- 411
- 110
- 303
Bilmeyince böle oluyo ya okuyoruz yazıkarı yok uzanma yok kalkma yat arabaya binme ani hareket yapma falan filan tutcaksa her türlü tutar aslındaBu kadar panik olmayın