Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benim 8. günüm test yapsam çıkarmı bilmiyorum adet olacakmışım gibi hissediyorum sizlerde böyle hissedip pozitif çıkan varmı lütfen cevaplayın
idrrarda belki çıkabilir bnm 8. gün silik çıkmıştı ama kanda pozitif çıktığı halde idrarda negatif gören arkadaşlarda vardı canım zor bir süreç biliyorum negatif çıkınca
üzlmeyeceksen deneyebilirsin testi adet olacakmış gbi hissetmen normal inşlhh hamilesindirrrrr
benimde transferim oldu, bende belirti bekleyip duruyorum. okuduklarımdan çıkardığım kasıklarında ağrı gerilme yaşayanlar pozitifi buluyor. malesef bende yok.
canım seni çok iyi anlıyorum bende transferden sonra kendimde belirtiler arayıp durdum..zaman zaman umutsuzluğa kapıldım..hatta zaman zaman ağladım..tedavi sürecinin en zor kısmıymış meğer beklemek..çok zor geçti ama bak ben şu anda ikizlerime hamileyimsabretmek çok zor biliyorum ama sabret bence sakın testfalan yapma gününden önce..çünkü benüm test günümde kanda pozitif çıkmıştı ben pozitif olduğunu öğrenmeme rağmen defalarca tek çizgiyi görmüş biri olarak sırf o hazzı yaşamak adına birde idrar testi yaptım ama adet günümün geçmiş olmasına rağmen kanda pozitif çıkmışken üstelik çok çok silikti..yani diyeceğim çıkmayabilir belki boşu boşuna üzülürsün..sırf bu üzüntü yüzünden kanama yaşayan ama sonra hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar da var
Yildiz senin kaçinci günün transferden sonra.
Benim bugün 5ci günüm
benimde transferim oldu, bende belirti bekleyip duruyorum. okuduklarımdan çıkardığım kasıklarında ağrı gerilme yaşayanlar pozitifi buluyor. malesef bende yok.
transfer gününüde sayarsam 5. gün benimde
lütfen belirti aramayın benim 5. günden başlayan kasık ağrılarım ve rahim bölümünde kramplarım vardı ama olmadı. Doktorum belirti olmaz onlar ilaçların etkileri diyor.
Şu anda gene tedavideyim. Kasıklarım ağrıyor, gögüslerim büyüdü ve uçları acıyor, sabahta dişlerimi fırçalarken öğürdüm ben hamilemiyim hayır çünkü sabah OPU'daydım :))))))))))))))
lütfen belirti aramayın benim 5. günden başlayan kasık ağrılarım ve rahim bölümünde kramplarım vardı ama olmadı. Doktorum belirti olmaz onlar ilaçların etkileri diyor.
Şu anda gene tedavideyim. Kasıklarım ağrıyor, gögüslerim büyüdü ve uçları acıyor, sabahta dişlerimi fırçalarken öğürdüm ben hamilemiyim hayır çünkü sabah OPU'daydım :))))))))))))))
opun hayırlı olsun, yumoşların kocaman kocaman olsun:))) evet belirti değil aslında yaşanan ilaçların etkisi.
az önce çok hafiften adet sancısı hissetmeye başladım hani adet tatlı talı geliyorum derya o türden. buda kötü haber belirtisimi peki :1no2:
idrrarda belki çıkabilir bnm 8. gün silik çıkmıştı ama kanda pozitif çıktığı halde idrarda negatif gören arkadaşlarda vardı canım zor bir süreç biliyorum negatif çıkınca
üzlmeyeceksen deneyebilirsin testi adet olacakmış gbi hissetmen normal inşlhh hamilesindirrrrr