• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tütüne Son la sigara bırakan var mı ?

aspirinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
973
1
118
Ankara
merhaba arkadaşlar
tütüne son die bi ürün çıktı deneyen ve faydasını gören varmı almayı düşünüyoruz eşim sigara kullanıyo ve bırakmak istiyo denemek istedi bu ürünü acaba daha önce deneyen faydasını gören yada görmeyen varmı merak ettik..

ben bugün sipariş verdim yarın gelecek reklamlarında etkilenip aldım iade garantiside var demekki ürünlerine bu kadar güveniyorlar fiyatıda sigaratöre nazaran daha iyi alıp denemekte fayda var hazır bırakma isteğide varken içimde başlayayım dedim inş. faydasını görürüm

inşallah görürsün canım bizde aldık ama hala kullanmaya başlamadı eşim bi gün belirleyip öyle başlıycak ama .. üztelik 1 ay kadar bırakmıştı sonra tekrar başladı bu kez bu ürünü deneyecek bakalım..
inşallah işe yarar.

dün başladım tadı çok kötü sigarasız ikinci günüm tütüne son tabletine gelince sadece ağızda yeni sigara içmiş gibi iğrenç bir tat bırakıyo ama gerçekten herşey iradade bitiyor istediğim kadar tablet alayım canım içmek istiyor yine tek fark eski denemelerimde hiç dayanamadım şimdi biraz daha rahatım tablettenmi yoksa bu sefer benmi çok kararlıyım blmiyorum ama içmeyeceğimmm allah yardımcım olsun

bugün ayın 13ü ve ben içmiyorum gün geçtikçe daha çok alışıyorum sigarasızlığa ve çok rahatım hıı bide ramazanda sigara içmeden oruç tutmak ne kadar güzel önceden oruç tuttuğumda kanuşamazdım bile sersem gibi olurdum hep uyuyayım isterdim çok zorlanırdım inanınki oruç tutmayanların %20 sağlık yüzünden ise % 60 sigara yüzünden tutamıyor yani bu sigara maddi manevi dini zarar

bugün ayın 13ü ve ben içmiyorum gün geçtikçe daha çok alışıyorum sigarasızlığa ve çok rahatım hıı bide ramazanda sigara içmeden oruç tutmak ne kadar güzel önceden oruç tuttuğumda kanuşamazdım bile sersem gibi olurdum hep uyuyayım isterdim çok zorlanırdım inanınki oruç tutmayanların %20 sağlık yüzünden ise % 60 sigara yüzünden tutamıyor yani bu sigara maddi manevi dini zarar

Bu yazdığına katılmamak mümkün değil.Sigarayı düşünmekten orucun hakkını veremiyordum önceden.Şimdi oruç tutmak için sabırsızlanıyorum.Ben Ramazandan 1 gün önce adet oldum da.Sigarasız ilk Ramazan ım olacak.Sigara kaygım olmayacak.O yüzden çok mutluyum.Bu arada benim sigarasız 14. günüm.Hayatımda ki tüm stresler,korkular,telaşlar koşturmacalar sigarayla birlikte gitti desem inanır mısınız?Şimdi öyle sakinim ki,rahat rahat yapıyorum işlerimi,kızımla bol bol ilgileniyorum,çok çok öpüyorum O nu.Evim koktu derdi yok...opuyorumnanaktan

epey zaman oldu son durum nedir arkadaşlar... hala içmiyorsunuzdur inşallahh.. ?????????????????????????????*

benim eşimin arkadaşı kullanmış ve bırakmış gunde 1 pakete yakın sigara içiyormuş ve şu an aklına sigara gelmiyormuş bile
bi kere içmeye kalkmış ılk defa sıgara içiyor gibi olmuş
eşimde almayı düşünüyor bakalım nasıl olacak

canım ben aldım ama henüz başlamadım şu sıralar kendimde güc bulamıyorum
ama babamla ortak aldık o bıraktı 35 senedir içiyordu şimdi arada 1 tane bazen kaçırıyor ama buna bile şukrediyoruz çünkü babam maalesef günde 1.5 2 paket tüketiyordu :)):: biz bile şaşırdık inşallah tamamen bırakır ben kendime zemin hazırlıyorum şu sıralar kafam çok dolu ne bilim başlayamadım işte ama eğer baban bırakmak istiyorsa bence denemelisin :)

evet ben hala içmiyorum aspirin halası falan yok sigara kullanmıyorum ki :)

süpersinnn...

ama babamla ortak aldık o bıraktı 35 senedir içiyordu şimdi arada 1 tane bazen kaçırıyor ama buna bile şukrediyoruz çünkü babam maalesef günde 1.5 2 paket tüketiyordu :)):: biz bile şaşırdık inşallah tamamen bırakır ben kendime zemin hazırlıyorum şu sıralar kafam çok dolu ne bilim başlayamadım işte ama eğer baban bırakmak istiyorsa bence denemelisin :)
ben eşimde aynı senin gibi söylüyor kafamda bitireyim sonra kullanıcam diyo hala kullanmadı kaç ay oldu alalı nerdeyse.. hazır değilmiş bekliyoruz fosur fosurr :delphin:

ben de aldım başlayamadım bi türlü..attım bi kenara ööööyle duruyor.bak efkarlandım şimdimafoldumben

Bırakmak istiyor tatlım ; ancak arkadaşları çok içiyor . Onların etkisinde kalıp yeniden başlar mıyım diye düşünüyormuş . Ayrılık zor geliyor sanırım , sigara kaç yıllık dostu tabii , benden eski mübarek :1:

Tamamen bıraktırmıyor , sadece kullanımı mı azaltıyor mu bu ilaç ?

canımm allah kolaylık versin babam günde 2-3 tane içiyor aslında onu içmesede olurmuş ama 35 yıllık içici olduğu için zor olurmuş şimdilik böyle devam ediyor aslında bende başlasam fena olmıycakkk lanet olsun yaa başladığım güne nefret ediyorum kendimdennn

yanlış cümle kurdumm bende başlasam derken tütüne sona değil bırakmaya tütüne son aldım ama ciddi anlamda boğazımda ağrı yanma yaptı faranjit başlangıcı olduğu için alt tarafı 2 gün aldım ama alırkende yalan değil içtimmm yokkk yaa arkadaşqlar ben iradesizimmm vallahi benden bi cacık olmazz

yanlış cümle kurdumm bende başlasam derken tütüne sona değil bırakmaya tütüne son aldım ama ciddi anlamda boğazımda ağrı yanma yaptı faranjit başlangıcı olduğu için alt tarafı 2 gün aldım ama alırkende yalan değil içtimmm yokkk yaa arkadaşqlar ben iradesizimmm vallahi benden bi cacık olmazz

Yok öyle hemen pes etmek :olmaz:

Yeniden yeniden denemelisin , yılmak yok yola dewam alkisalkisalkis

Valla bende denedim tütüne sonu bir hafta oldu baktım olcak gibi değil tuhaf oluyo insan gerizekalı gibi falan hissetim kendimi herşeye geç tepki veriyordum ki şimdi iki günde bir tane falan içiyorum bir anda olmuyor...Bendende bir cacık olmaz

Back