eesra_a Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2017 669 219 103 10 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi eesra_a #21 mel_dem .!.: Malum saat geç anlayamadım lafmı soktunuz bana.Bu gece iş yeri entrikaları ile ilgili okuduğum 3. konu ve bunları okuduğumda bu entrikalardan uzak olduğuma sevundigimi belirtmek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Hayır estagfirullah laf sokmadım. Hedefim, kariyer planım bu yönde demek istedim siz ev hanımıyım diyince iyi ki, ben de bir iyi ki demek istedim
mel_dem .!.: Malum saat geç anlayamadım lafmı soktunuz bana.Bu gece iş yeri entrikaları ile ilgili okuduğum 3. konu ve bunları okuduğumda bu entrikalardan uzak olduğuma sevundigimi belirtmek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Hayır estagfirullah laf sokmadım. Hedefim, kariyer planım bu yönde demek istedim siz ev hanımıyım diyince iyi ki, ben de bir iyi ki demek istedim
M mel_dem Nirvana Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2008 1.498 2.385 658 İzmir 10 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi eesra_a #22 eesra_a .!.: Hayır estagfirullah laf sokmadım. Hedefim, kariyer planım bu yönde demek istedim siz ev hanımıyım diyince iyi ki, ben de bir iyi ki demek istedim Genişletmek için tıkla... Sonradan anladım tekrar okuyunca.Boş verin geçici yerler madem sizin için kafanıza takmayın kimseyede güvenmeyin.Işinizi yapın çıkın.
eesra_a .!.: Hayır estagfirullah laf sokmadım. Hedefim, kariyer planım bu yönde demek istedim siz ev hanımıyım diyince iyi ki, ben de bir iyi ki demek istedim Genişletmek için tıkla... Sonradan anladım tekrar okuyunca.Boş verin geçici yerler madem sizin için kafanıza takmayın kimseyede güvenmeyin.Işinizi yapın çıkın.