• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tutumlu ve tecrübeli ev hanımları!!!

Bence deterjanda kaliteden bahsedilebilir. Ucuz olsun diye aldıklarım, temizlemedi ya da temizlemesi için daha çok kullanmak zorunda kaldım. Ama Darkmore un da deidği gibi bir yandan da çevreyi düşünmek lazım.

ekonomik olanlardan pek hayır göremedim ben. Kızımın giysilerinide bu sene bizimkilerle yıkamaya başladım. Deterjanı ayrıydı önceden. O yüzden özellikle kaliteli almaya dikkat ediyorum. Pahalı ama mecbur kalınca alıyor insan.
Cocugunuz kac yasinda?

Yeni evlendim. Bu konularda çok bilgili sayılmam. Kullanıp memnun kaldığınız uygun fiyatlı deterjan önerilerinde bulunur musunuz. Tursil deterjan indirimde imiş leylak bahçesi. Bimdrn kullanabileceğim hangi deterjanlar var mesela kaliteli. Lütfen konum burda kalsın gerçekten ihtiyacım var.
Şoktan Mintax alıyorum, bulaşık deterjanı, bulaşık makinesi tableti, tuzu, parlatıcısı, çamaşır suyu çok güzel. Fairy alerji yapıp domestos beni boğarken o hiçbir şey yapmıyor, fıstık gibi de temizliyor. Mintaxın çamaşır deterjanınında aldım ama beğenmedim. Temizlik bezlerini, kilimleri, koltuk örtülerini ucuz deterjanla yıkıyorum, bizim kıyafetleri tursil veya indirimdeyse omo. Kızıma sabun kullanıyorum. Yine şokta misin ürünleri var süt ve peynir grubu. Onlarda çok güzel. Bimden ve A101de daha güzel Şokun ürünleri. Ayrıca telefona aktüel uygulama indirdim. Tüm market indirimlerini takip ediyorum. Kullandığın şeylerin indirimini görebilirsin.

Etimatik kullanan ve memnun olan yok mu? Ben memnunum. Parfum kokusu da yok. Sadece havlu ve nevresimlere bebe yumusaticisi koyarim hem yumusacik olur hem de miss gibi kokar. Diger camasirlara yumusatici kullanmam

Günlukte amway urunleri kullaniyordum, fakat cok pahali. Temizlik sirkesi kullaniyordum kokusundan esim rahatsix oluyor. Parkeler gunluk toz alma icin onereceginiz ne var?

Valla dedigim gibi,annem 15 senedir kullaniyor bir sey olmadi,ben de kendi evimde 4,5 senedir kullaniyorum. Makineye bir zarar vermedi,tamirci degil de makine muhendisi arkadaslarim var onlar da kullaniyor hatta deterjan ureticilerinin uydurmasi oldugunu dusunuyor hepsi. Kari-koca bosch firmasinda ust duzeyde calisan arkadaslarim var mesela onlarin da evinde hic bulasik makinesi deterjani ,cesit cesit camasir makinesi deterjani hic gormedim aynen benim tarifimi uyguluyorlar. Makineleri de eski degil anneminki gibi yeni evliler. Tabii herkes bildigi gibi kullanmakta ozgur ama ben tamirciye guvenmektense birinci elden uretimini yapan kisilere guveniyorum :KK66:
Bulasiklar icin deterjan tarifinizi alabilir miyim?

Bu gibi ürünler aslında makinalarinizla da ilgili olabiliyor kiminde çok güzel temizlerken bir diğerinde ise yaramıyor aslında bir kaç uygun fiyatlı marka belirleyip deneme yanılma yöntemi ile bulabilirsiniz :)
Yorum yapmisken kullandığım ürünleri de söyleyim madem; çamaşır için persil günün buyusu kullanıyorum çok memnunum bulaşık için fairy kullanıyorum ama bu ay bim den bind active aldım hesaplı ve çizik falan yapmadı esyalarimda mutfak için cif krem vazgecilmezimdir ( mavi kutularını su an marketlerde bulamıyorum ve deliriyorum :) ) çamaşır suyu olarak yine bimin kendi markası olan güldal kullanıyorum kolay gelsin ;)

%0 bpa %0 parfum %0 pigment yazan herhangi bir urunu markaya bakmaksizin indirimdeyse aliyorum.
zaten bir kac marka uretiyor bunu da.

esimin bir kez kullanip sonra begenmeyip yenisini aldigi sampuanlari da bazen yer silmek icin kullaniyorum.

ace veya domestos alirim tuvaletler icin. bir de bu temizlik icin uretilen islak mendillerden (acil durumlar icin)

bu kadar.
Baştaki dediğiniz özellikleri taşıyan hangi ürünler var?

Günlukte amway urunleri kullaniyordum, fakat cok pahali. Temizlik sirkesi kullaniyordum kokusundan esim rahatsix oluyor. Parkeler gunluk toz alma icin onereceginiz ne var?
Diğer ürünlerle kiyasladiginiz için pahalı geliyo ama kalitesini ve sağlıklı olmasını unutuyorsunuz sağlık her şeyden önemli ayrıca konsantre olduğu için aylarca gidiyor ürünleri

Back
X