Tutulma (The Twilight Saga: Eclipse) 30.06.2010

yeni ayı izledim çok güzeldi kitablarının hepsini okudum 5ci kitap varmı ben bulamadım şimdi tutulmayı bekleyeceğiz bence filmin süresini uzatsınlarr alacakaranlığı çoğunlukla gençler seviyor diyorlar ben 23 yaşındayım çok seviyorum:)))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet bende 22 yaşındaym ve bayılıoruuuuuuuuuuum ama sinemadakilerin çoğu daha ufaktı ve çığlıklar atıodu biraz daha durulsun herkes gitsin bidaha gidiccem :)))))

ben 24üm ve bayılıyorummmmm :lepi:
kitapları okuduğumda çok beğendim ondan bende perşembe gidicemmmm gazetede yorumlara baktım çok uzamış,sıkıcı vb. yazmışlar ama bence gayet güzel görünüyo opuyorumnanaktan

26 yim ve öğretmenim ama yaşım ve mesleğim beni iyi kitap ve iyi film ve yakışıklı erkek zevklerinden mahrum bırakmamış görüldüğü üzere kaydirigubbakcemile3
tutulmanın yayınlanacağı tarihi bilmiyordum çok sevindim ben bir seneyi gözden çıkarmıştım ve keşke yeni aya ilk günü gitmeseydim tutulma için daha çok bekleyeceğim diye hayıflanmıştım ama haziranmış çok iyi..

gazete yorumlarına bakmayın herşeyi eleştiriyorlarrrr yaşıtlarımda beğeniyormuş demekki buna sevindim izmirde cuma günü vizyona girdi cumartesi gittim ben yeni aya bence güzeldi

her ne kadar tutlma kitaplar arasında bnde son sırada da olsa
new moondan sonra 4 gözle beklediğim bir film olcak nese ki bunun için çok beklemiş olamayacağız
haziranda gösterimde inşallah
burda da yeni doğan ve victoryann bizmkilerle savaşını 4 gözle bekliyoruum
birde tabii belann jacobla öpüşmesi var :eek:klava:
ahh burda edwardm boynuzlanıyoor:KK43:
birde kitapta rosaile nasıl vampir olduğunu bellaya bir gece anltıyordu
inşallah geçmişe döndüğünü hayal olarak gösterrler bize

yeni ayı izledim bugünnn bayıldımmm çok güzeldi eclipse için sabırsızlanıyorum

X