Tutulma (The Twilight Saga: Eclipse) 30.06.2010

ben jena'nin rölü var diye hatırlıyom ama Alec'te görünüyo anmadımCADIARZU

nehir paul konusunda sana katılıyorum zaten köpekciklerden bir tek paul yakışıklı:hulya:

niye nan ben kurtların hepsini yakuşuklu buluyom tıpkı vampirler gibi:kedi::kedi:

bir adet PAULLLLLLLLLLLLLLLLL alayım ben yaaaaaaaa JACOBIN yanınaaaaaaaaa

msg125441162513280x392.jpg

msg1254411603473560x422.jpg

msg12544116236131.jpg

Stephenie Meyer Spotted with Fans Before Leaving Vancouver!

91002P11_MEYER_B-GR_05.jpg

91002P11_MEYER_B-GR_01.jpg

allam şu kadın şu romanı ve seriyi yazmış
bn inanamıyorum
nasıl bir hayal gücüüü

Ayyyy hala inanamıyorum New Moon için deli olurken Tutulma'dan güzel güzel fotolar gelmeye devam ediyor..
Ya nasıl olacak acaba Tutulma..

Yeni Ayı çok beğeneceğime inanıyorum. Sanki ondan sonra Tutulmayı beğenmeyecekmişim gibi geliyor :))

eclipse_movie_yenikadro_kristen.jpg

BD Horror News‘e göre Canada’lı aktrist Kirsten Prout “Lucy” rolüyle The Twilight Saga: Eclipse (Tutulma) kadrosuna dahil olmuş. Kirsten’i Kyle XY‘den Amanda Bloom olarak hatırlayabilirsiniz.

Kirsten Prout Eclipse Kadrosunda!

BD Horror News‘e göre Canada’lı aktrist Kirsten Prout “Lucy” rolüyle The Twilight Saga: Eclipse (Tutulma) kadrosuna dahil olmuş. Kirsten’i Kyle XY‘den Amanda Bloom olarak hatırlayabilirsiniz.

Lucy’nin kim olduğunu hatırlamayanlar için ufak bir hatırlatma yapalım. Güneyli vampirlerin savaşında Maria ve Nettie ile beraber olan üçüncü vampir. Lucy ve Nettie‘de Maria tarafından dönüştürülmüştü. Jasper’ın nasıl dönüştüğünü Bella’ya anlatırken bahsi geçen Maria, Jasper’ı dönüştüren vampirdi. Ayrıca Jasper Lucy’i şu sözlerle anlatmıştı.

“Hoş ve etkileyici bir sese sahipti. Açık renkli saçları ve kar beyaz bir teni vardı.”

aman Allahım neler neler duyuorummm
çatladık zaten 20 kasımı bekleyene kadar
simdide gelsin haziran zemuszemus

X