cesur,gözükara,anne.. Kendini bu üç cümle ile ifade etmişsin..Eğer cesur ve gözükaraysan tutukluk sende takıntı olmuş sanırım.Yani sen sürekli konuşamıcam diye kafanda tasarlıyorsan psikolojik bir durum,istersen bir psikiyatriye danış yada bu düşünceleri kafandan silerek yaşamaya çalış..Yada bir kursa falan gidebilirsin
ınsanlarla ne konuşacağınızı bilmiyorsunuz sanırım..
Hani ne konuşsamda sohbetimiz akıcı olsa vs gibi
Böyle birşey ise ben hoşlanmadığım bir insan yanımdaysa oluyor..
Yani yeni tanışmışımdır ama elektrik alamamışımdır yani ne bilim hoşuma gitmemeiştir sohbeti kafa dengim değildir bende böyle anlarda tutuk kalırım sohbet etmek istemem..
Bence kafa denginiz biri olsa idi o insan mutlaka konu konuyu açardı..
Konuşacak çok şey bulurdunuz..
Bence doğru insan değilmiş..
ınsan kendi gibi birini istiyor hep karşısında ama ne yazıkki bulamıyoruz..
Alışveriş merkezlerine felan gidip insanları izleyin oturun bir yere kalabalık ortamlara girmeye çalışın böyle yenebilirsiniz bence..
ınsanlarla göz teması kurabiliyormu sun peki? yani gözlerine bakarak konuşabiliyormu sun? toplum içinde kalabalıkta, insanların sana baktığını hissetip, utanıyormusun? böle düşüncelerin oluşuyormu. Veya sohbet esnasında yanlış bişey derim, yanlış kelime ederim diyerek sürekli kendini içten telkinler veriyormusun? cevabın evet ise sosyal fobi olabilir sende, mutlaka psikologa gitmelisin canım..
evet göz teması kurabiliyorum fakat yolda kalabalıkta insanların bana baktığını hissedip utanıyorum,sohbet esnasındada aynen böyle tereddütlerim var.Bugün bahsettiğim bayana misafirliğe gittim zaten planlıydı.Ancak yolda karşılaştığımızda elektrik aldığım bayandan evinde nedense elektrik alamadım sonuçta samimiyetimiz yoktu,en azından çocuklarımız oynadı.Sanki ses tonu konuşma tarzı yapmacık gibiydi ,sıcak saamimi bulmadım oysa geyet rahattım bugün bu seferde karşımdaki soğuktu.Hiç gitmeseydim daha iyiydi belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?