Tutmuyor

Nur_1335

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.029
En iyi cevaplar
1
412
73
25
Kızlar lütfen mantıklı bişey söyleyin ne yapmalıyım bebeğim yeni doğdu .başta emiyordu ama meme uçları çok. Acidigii için yara olmustu bende dedim zeytin yağı flan sürüm bikac gün biberonla veririm dedim verdim de ama şimdi biberona alıştı beni tutmuyor ne yapmalıyım .

Daha yeni 17 günlük .birde meme uçları yara olduğu için tutmuyor olamaz mı yaradan ziyade. Kirtilmis
Reis önce kendini dinle kendini izle yediklerini kontrol et gaz yapan, ekşi ve acı olan şeylerden kaçın. Meme ucun çıkık değilse şırınga ile çektir.
Yaralarına ise lansinoh tarzı lanolinki krem sür.
Belki ictigin bi ilaçta buna sebep verebilir.
Şimdi gelelim bebise
Yeni doğan bi bebiş eğer sutun varsa neden biberon veriyorsun
?
Memintolar yara olsa da sur kremini ve emzir ama biberon vs verme...memeyi tutmuyorsa zorla tutturmaya bol bol ağzına ittir. Ten temasını göz ardı etme benim ki 3.5 aylik bazen emmeyesi tutuyor ama ac yani belli ikimizde cıbıl cıbıl oluyoruz o şekilde tutuyor.
Bol bol kokla sev bebeğini ve sütün olduğu muddetcede asla meme verme

Teşekkür ederim .benim meme uçları yara olduğu için dedim iyileşene kadar biberon verim. Sonra emzirim ama tutasi var ama ucu kesik olduğu için tutmuyor.

Bebekler biberonu ve meme ucunu emerlerken farklı kas gruplarını çalıştırırlar. Biberonu emerken daha az yoruldukları için bir süre sonra biberonu tercih ederler.

Yukarda arkadaş da söylemiş, biberonu kaldırın, vermeyin. Bol bol ten tene temas, illa ki tutacak. Bebeğiniz henüz 17 günlük, döner memeye merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…